Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat în scaun cu rotile, accidentat pe o stradă din Piatra-Neamţ de un şofer care a fugit de la faţa locului

Bărbat în scaun cu rotile, accidentat pe o stradă din Piatra-Neamţ de un şofer care a fugit de la faţa locului

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat în vârstă de 47 ani, aflat într-un scaun cu rotile, a fost accidentat pe o stradă din municipiul Piatra-Neamţ de un şofer care apoi a fugit de la faţa locului, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"În timp ce un autoturism se deplasa pe strada Baltagului din Piatra-Neamţ, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi ar fi acroşat un bărbat de 47 ani, care se deplasa pe partea carosabilă aflându-se într-un scaun cu rotile, după care şi-ar fi continuat deplasarea părăsind locul producerii accidentului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 47 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ pentru investigaţii suplimentare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificat şoferul care a comis accidentul, un bărbat în vârstă de 56 ani, din Piatra-Neamţ.

Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar deschis pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri