Jurnalul.ro Ştiri Locale Microbuz cu călători, atacat cu bâtele. Violență la volan: Bătaie în trafic și mașină distrusă în Maramureș!

Microbuz cu călători, atacat cu bâtele. Violență la volan: Bătaie în trafic și mașină distrusă în Maramureș!

de Redacția Jurnalul    |   

Trei persoane s-au bătut în trafic în Șomcuta Mare, județul Maramureș, iar în urma conflictului, un autoturism a fost distrus, iar unul dintre cei implicați a suferit răni la nivelul feței. Bărbaţii înarmaţi cu bâte au atacat microbuzul cu călători, chiar în timp ce patronul şi şoferul cursei Şomcuta Mare-Baia Mare a oprit în staţia de autobuz pentru a prelua pasagerii.

Potrivit Poliției Maramureș, scandalul a avut loc marți în Șomcuta Mare.

„Am fost sesizați, prin plângere, de către un bărbat de 43 de ani din Buciumi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe strada Republicii din oraș, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi fost agresat fizic de către două persoane în vârstă de 23 și 41 de ani. De asemenea, unul dintre aceștia a distrus cu o bâtă de lemn geamul portierei stânga-față a autoutilitarei, iar în urma celor întâmplate o persoană a suferit vătămări corporale la nivelul feței”, transmite, miercuri, Poliția Maramureș.

Totodată, cei doi bărbați de 23 și 41 de ani, împreună cu o altă femeie de 42 de ani, ar fi amenințat victima.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

dinamo

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: bătaie trafic masina distrusa
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri