Jurnalul.ro Ştiri Externe Bill Gates atrage atenția că școlile ar putea rămâne închise până în toamna anului 2021, iar un vaccin ar avea nevoie de mai multe doze pentru a fi eficient

Bill Gates atrage atenția că școlile ar putea rămâne închise până în toamna anului 2021, iar un vaccin ar avea nevoie de mai multe doze pentru a fi eficient

Bill Gates a atras atenția că orice vaccin împotriva noului coronavirus va avea nevoie de mai multe doze pentru a fi eficient. De asemenea, miliardarul a afirmat că școlile ar putea rămâne închise, în acest context, până în toamna anului 2021. 

Fondatorul Microsoft a mai declarat, în cadrul unui interviu pentru CBS News, că modul în care Donald Trump a gestionat pandemia a fost o „greșeală uriașă”. 

„Deschiderea barurilor – beneficiile economice versus riscul de infectare – o mulțime de strategii de acest fel au fost greșite”, a declarat Bill Gates. 

Acesta a mai afirmat că cea mai eficientă metodă de a combate virusul este distanțarea socială, purtarea măștii de protecție și dezvoltarea unui vaccin eficient. 

Fundația lui Bill Gates a donat 300 de milioane de dolari pentru a sprijini efortul de a combate pandemia de coronavirus, scrie Daily Mail

Întrebat și despre teoriile conspirației, Bill Gates a afirmat că nu există nicio legătură între un vaccin și vreun dispozitiv de urmărire. 


„Nu există și nu înțeleg de unde a apărut teoria asta”, a spus miliardarul. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri