Jurnalul.ro Cultură Muzica Celine Dion, detalii tulburătoare despre boala cu care se luptă

Celine Dion, detalii tulburătoare despre boala cu care se luptă

de Redacția Jurnalul    |   

Celine Dion se confruntă cu o afecțiune gravă care i-a transformat complet viața. Într-un interviu tulburător, cântăreața a mărturisit că a avut spasme musculare atât de intense încât i-au fracturat coastele, conform The Guardian.

Anul trecut, Celine Dion a dezvăluit că suferă de o „tulburare neurologică rară”, care a forțat-o să-și anuleze toate concertele, scrie spynews.ro

Aparițiile publice ale artistei au devenit extrem de rare. Una dintre puținele ocazii recente în care a fost văzută a fost la Premiile Grammy din februarie, unde a înmânat premiul pentru cel mai bun album al anului lui Taylor Swift.

Artista urmează un regim riguros

Pentru a face față simptomelor, Celine Dion urmează un regim riguros de terapie fizică și vocală, cinci zile pe săptămână. În fața acestei provocări, ea a ales să lupte cu determinare și să colaboreze cu o echipă medicală dedicată. Scopul său este să revină la viața activă și să își recâștige forța.

Un documentar despre lupta sa cu această boală, intitulat „I Am: Céline Dion”, va fi difuzat pe Prime Video pe 25 iunie. Documentarul oferă o perspectivă sinceră și detaliată asupra provocărilor pe care Celine Dion le înfruntă zilnic. Într-un anunț pe rețelele sociale, artista a subliniat că filmul prezintă o privire onestă asupra vieții sale afectate de această afecțiune debilitantă.

Subiecte în articol: celine dion afectiune grava simptome
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri