Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chef Orlando Zaharia: ”Vara aceasta vreau să-mi împlinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul meu îmi va fi alături”

Chef Orlando Zaharia: ”Vara aceasta vreau să-mi împlinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul meu îmi va fi alături”

de Redacția Jurnalul    |   

Pentru juratul Chefi la cuțite, vara aceasta este în totalitate dedicată muncii. Astfel, dacă până de curând, Chef Orlando Zaharia a trăit din plin adrenalina luptelor pentru amuletele sezonului 14 Chefi la cuțite, acum, în pauza filmărilor, se împarte între proiectele desfășurate cu compania globală Yarzin- Sella și pregătirea unei inaugurări care reprezintă unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

 ”Sunt la un pas să-mi împlinesc acest vis: să deschid restaurantul Zmoke, cu un concept pe sufletul meu”, a declarat Chef Zaharia, care a dezvăluit și cum îl va implica în acest proiect pe fiul său.

”Este o vară a marilor emoții pentru mine și soția mea: băiatul nostru a luat bacalaureatul, dar stresul continuă cu înscrierea la facultate. Urmează, așadar, decizia cea mare – dar am hotărât ca, în paralel, fiul meu să lucreze cu mine la Zmoke. Va face parte din personalul restaurantului și chiar va fi un angajat cu acte în regulă și cu atribuții importante – pentru că îl pregătesc pentru management și voi face asta pas cu pas. Va trece prin etapa achizițiilor, a facturilor, a furnizorilor. Va trebui să se împartă, așadar, între studii și muncă, pentru că vreau să îl responsabilizez – să își câștige banii învățând, în același timp, asimilând cât mai multe informații, dezvoltându-se, evoluând”, a declarat Chef Zaharia, care a mărturisit și cum reușește să-și încarce bateriile în această vară atât de aglomerată. ”Atunci când pot, după o săptămână foarte plină, îmi place să-mi iau ATV-ul și să plec la munte cu prietenii. Dar, în același timp, în fiecare weekend, într-una dintre zile, este imposibil să nu am măcar un prieten în vizită, iar relaxarea de acasă, alături de familie și câțiva prieteni îmi încarcă bateriile.”

Din anul 2020, juratul Chefi la cuțite este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, specializată pe servicii Hight-End Food pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume. Cel de-al doilea proiect din prezent, restaurantul Zmoke dedicat preparatelor pe jar cu gust traditional, este dezvoltat de Chef Zaharia împreună cu Chef Lazăr Florian.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: Chef Orlando Zaharia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri