Jurnalul.ro Fun China - Doi gemeni s-au căsătorit cu două gemene şi toţi patru s-au operat pentru a evita confuziile

China - Doi gemeni s-au căsătorit cu două gemene şi toţi patru s-au operat pentru a evita confuziile

O insolită dublă căsătorie între doi băieţi gemeni şi două surori gemene din China a creat atâta confuzie atât între tinerii căsătoriţi, cât şi în familiile lor încât cei patru au decis să se supună chirurgiei estetice pentru a evita astfel confuziile, a relatat vineri China News, transmite EFE.

Fraţii identici Zhao Xin şi Zhao Xun, din Yuncheng, provincia Shanxi, s-au căsătorit la mijlocul lunii februarie cu gemenele Yun Fei şi Yun Yang, dintr-o localitate vecină. La nuntă, cei patru au fost nevoiţi să ia măsuri speciale de identificare pentru a nu-şi uni viaţa cu altă persoană decât cea dorită. Fiecare s-a căsătorit cu aleasa inimii: Zhao Xin s-a căsătorit cu Yun Fei, cum se prevăzuse, iar Zhao Xin, cu Yun Yang.

În următoarele săptămâni însă au apărut multe problemele, după cum a povestit unul dintre fraţi, care, după o cină în patru, s-a trezit luând-o de mână din greşeală pe cumnata identică cu propria lui soţie.

Pentru a evita noi confuzii, dar şi din consideraţie pentru rudele şi vecinii tot mai nedumeriţi, cei patru au fost joi la un spital din Shanghai pentru "minime retuşuri" la faţă care să le permită să se diferenţieze pentru totdeauna, potrivit China News.

Chiar şi în imaginile publicate după aceste intervenţii este greu să se facă diferenţa, mai ales între surori, care se îmbracă şi se piaptănă la fel, dar cei patru pozează surâzători, aparent satisfăcuţi de rezultat. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri