Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulaţia în judeţul Suceava este îngreunată din cauza condiţiilor meteo

Circulaţia în judeţul Suceava este îngreunată din cauza condiţiilor meteo

Circulaţia rutieră în zona de munte a judeţului Suceava se desfăşoară în condiţii de iarnă, fiind îngreunată din cauza zăpezii, iar în zona de responsabilitate a Secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc se acţionează cu 11 utilaje de deszăpezire, a declarat, duminică, prefectul Constantin Harasim. 

El a spus că autovehiculele mari au avut dificultăţi, din cursul dimineţii, pe tronsonul Vatra Dornei - Mestecăniş, TIR-urile circulând cu viteză mică, iar în jurul orei 07:30 s-a luat decizia ca traficul greu să fie oprit pentru o jumătate de oră, astfel încât utilajele de deszăpezire să poată interveni pentru îndepărtarea zăpezii de pe şosea. 

Aceeaşi decizie s-a luat şi pentru tronsonul Câmpulung Moldovenesc - Pasul Mestecăniş. 

Potrivit prefectului, nu s-au semnalat probleme deosebite în urma ninsorii căzute în ultimele ore, iar autovehiculele grele erau echipate corespunzător. Constantin Harasim a precizat că s-a dispus şi suplimentarea numărului de utilaje de deszăpezire care acţionează în zonă. 

Judeţul Suceava se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol până la ora 18:00 şi de cod galben până duminică seara la ora 20:00. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri