Jurnalul.ro Horoscop Compatibilitățile zodiei Leu: Cum se înțelege cu fiecare semn

Compatibilitățile zodiei Leu: Cum se înțelege cu fiecare semn

de Moira Dună    |   

De la alte semne de foc, cum ar fi Săgetătorul sau Berbecul, până la semne de apă, precum Scorpionul și Peștii, iată cele mai bune și mai proaste potriviri zodiacale pentru Leu.

Pentru a înțelege un Leu, nu căuta mai departe decât mascota sa cerească: leul. Asemenea regelui emblematic al junglei, Leii sunt lideri înnăscuți, care manifestă încredere în sine și echilibru. Strălucitori și puternici, merg prin viață cu un aer de regalitate.

Ei tind să aibă o încredere înnăscută și o strălucire care le oferă capacitatea de a se afirma cu ușurință și de a ieși în evidență din mulțime.

Strălucirea este o descriere perfectă pentru cei născuți sub acest semn de foc, așa că emană o aură caldă și plină de viață. Deseori doresc să fie în centrul atenției. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că sunt egoiști. Dimpotrivă, deseori împărtășesc acea lumină și pasiune pentru viață cu partenerul lor.

Când vine vorba de dragoste, Leii sunt romantici, intenși și curajoși. Ei nu iubesc nimic mai mult decât gesturile mari și să-și copleșească partenerul cu dragoste.

Iată compatibilitățile Leului:

Berbec și Leu
Fiecare semn zodiacal are ceea ce este cunoscut ca un suflet pereche ceresc, iar pentru Leu acesta este Berbecul.

Sunt amândoi înflăcărați și pasionați, dar în moduri ușor diferite. Berbecul este cunoscut pentru că este îndrăzneț și dominator, în timp ce Leii au un simț mai jucăuș al conducerii, așa că se vor putea înțelege unul pe celălalt fără efort.

De fapt, mai degrabă decât să se bată pentru cine ajunge la conducere, aceștia vor aprecia că pot face schimb pentru a prelua conducerea. Ambele zodii au o pasiune intensă, iar energia lor combinată este dinamică și electrică.

„Ca pereche, tind să fie sociabili și fermecători. Ei împărtășesc o înțelegere profundă unul pe celălalt, sunt independenți și sunt adesea definiția unui cuplu puternic.

Săgetător și Leu
Cu ușurință cel mai liber dintre semnele de foc, Săgetătorul este spontan, cinstit și curios. Au un comportament însorit și o energie jucăușă, care se potrivește cu Leul plin de viață și strălucitor.

Aceasta este una dintre cele mai aventuroase, optimiste și lipsite de griji uniuni din zodiac. Împreună se pot inspira unul pe altul să învețe și să exploreze mai mult.

Gemeni și Leu
Fiind două dintre cele mai sociabile semne din zodiac, nu este surprinzător faptul că Leul și Gemenii se înțeleg atât de bine.

Această pereche este socială, cochetă și interesantă. Adesea pot crea un parteneriat distractiv și dinamic.

Cei doi împărtășesc, de asemenea, multe aceleași valori și interese comune.

Le place arta și aventura și tind să fie pregătiți pentru orice. Ambele semne au, de asemenea, o dorință similară de a se bucura de lumina reflectoarelor. În timp ce asta poate duce uneori la conflicte, poate crea și un cuplu de putere reală.

Balanța si Leul
Ca și Gemenii, Balanța este un alt semn de aer extrem de sociabil, care se potrivește bine cu Leul.

Ca semn zodiacal asociat cu parteneriatele, Balanța este extrem de loială și romantică. Împreună formează un duo pasionat, creativ și lipsit de griji.

De asemenea, împărtășesc o credință profundă în adevăr și dreptate. Balanta are o dorință înnăscută de corectitudine, de care Leii vor fi atrași.

Deși Balanța este foarte pasională, ea tânjește după armonie. Comportamentul pacifist poate calma, de asemenea, atributele mai înflăcărate și exagerate ale Leului.

Leu și Leu
Cele mai multe semne zodiacale pot găsi o potrivire de dragoste în aceeași zodie, iar Leul nu face excepție.

Această pereche poate fi ca doi conducători care trăiesc viața unui cuplu puternic de celebrități.

Doi Lei împreună pot crea o poveste de dragoste mai mare decât viața. Cu ușurință unul dintre cele mai romantice potriviri din zodiac, ei se vor comporta cu atenție, devotament și pasiune.

Cu toate acestea, o pereche Leu-Leu poate fi, de asemenea, un lucru prea bun.

Capricorn și Leu
Leii sunt ființe calde, afectuoase și sociabile care tânjesc după atenție. Capricornii, pe de altă parte, sunt cunoscuți pentru răceala și detașarea lor,  așa că nu este surprinzător faptul că aceștia se pot lupta într-o relație.

Capricornul se poate simți rigid sau rece față de Leul pasional și emoțional. Ei prețuiesc lucruri foarte diferite în viață și au moduri foarte diferite de a-și exprima emoțiile.

Un lucru pe care îl au în comun este impulsul lor. Ambele semne tind să fie ambițioase și vorsă preia conducerea.

Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat de bun augur pentru compatibilitate. Cu siguranță se vor admira unul pe celălalt dar, în cele din urmă, vor sfârși prin a se ciocni.

Scorpion și Leu
Inițial, Leii pot fi foarte intrigați de Scorpioni dar, în cele din urmă, cei doi nu funcționează bine împreună.

Această conexiune poate fi simțită ca o atracție magnetică dar este mai mult o atracție fatală. Există o atracție reciprocă între acești doi dar această pereche ajunge să se disprețuască reciproc.

Ambii sunt loiali, romantici și ambițioși, dar diferă în aproape orice altceva. Leii sunt liberi și însoriți, în timp ce Scorpionii sunt întunecați și transformatori, și tind să prefere singurătatea.

Pesti si Leu
Peștii sunt un alt semn de apă emoțional care nu este întotdeauna de bun augur pentru Leu.

În ceea ce privește prietenia, cei doi se pot înțelege foarte bine. Ei pot conecta„prin creativitate și lucruri mai fine din viață, cum ar fi arta, poezia și spațiile de vis romantice. Cu toate acestea, diferă prea mult în modul în care își procesează sentimentele.

Peștii tind sa evite conflictul cu orice pret. Leii trebuie să elibereze eomoția. Nu există un teren solid pe care să se sprijine acest parteneriat.

Fecioara si Leul
Cunoscute pentru că sunt perfecționiste, Fecioarele nu sunt cei mai buni parteneri pentru un Leu.

Leii vor să fie admirați și lăudați, dar acest tip de afecțiune generală nu vine de la sine pentru Fecioară. În schimb, Fecioarele sunt meticuloase și oarecum pretențioase. Ceea ce consideră drept sfaturi constructive și utile poate răni cu ușurință mândria unui Leu.

Leul se va simți diminuat sau excesiv de criticat iar Fecioara se va simți neapreciată și copleșită.

Vărsător și Leu
Leii sunt atrași de parteneri excentrici, unici și iubitori de libertate iar Vărsătorul se potrivește cu siguranță.

Însă Leul este profund pasionat și emoțional, în timp ce Vărsătorul poate părea uneori distant și cerebral. Când vine vorba de dragoste, ei pot fi pe lungimi de undă complet diferite.

Pe de altă parte, ei pot crea o uniune interesantă. Își deschid mințile unul altuia dar prețuiesc și angajamentul și construiesc o conexiune puternică.

Rac și Leu

Apa și focul de obicei nu se amestecă bine, dar o pereche Leu-Rac poate fi excepția.

Leul este guvernat de Soare, în timp ce Racul este guvernat de Lună. Leii sunt vioi și extroverti, în timp ce Racii sunt emoționali și introvertiți.

Totuși, dacă acești doi își pot găsi echilibrul în opoziție, sunt cu adevărat o pereche romantică. „Firea pasională a Leului se potrivește bine cu grija Racului.

Taur și Leu
Taurul stabil poate fi o potrivire foarte plină de satisfacții pentru Leu. Amândoi sunt romantici și afectuoși, și pot crea o relație puternică atâta timp cât sunt atenți să lucreze în echipă.

Ambele sunt semne fixe, ceea ce înseamnă că ei tânjesc la stabilitate. Când două semne foarte încăpățânate și cu voință puternică se unesc, tind să ajungă la un impas.

Ei pot dezvolta cu ușurință o dragoste pasională, dar dacă nimeni nu este dispus să facă compromisuri, mișcarea înainte este rareori realizată, potrivit people.com.

Subiecte în articol: zodii leu compatibilitati
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri