Jurnalul.ro Ştiri Politică Cu ce PROGRAM electoral se prezinta Marian Munteanu in fata bucurestenilor

Cu ce PROGRAM electoral se prezinta Marian Munteanu in fata bucurestenilor

Candidatul PNL la Primăria București, Marian Munteanu, a detaliat miercuri, la Antena 3, care vor fi prioritățile sale, în cazul în care va conduce Capitala.

Liderul demonstranţilor din Piaţa Universităţii din iunie 1990 a promis că, dacă va ajunge primarul Bucureștiului, va opri furtul din instituție, va înființa un corp de control al primăriei și va crea consilii civice.

”Voi institui în primărie, dacă voi ajunge, consilii civice. Noi avem consilii locale, dar vreau să avem și consilii civice”, a spus Marian Munteanu, miercuri, la emisiuneaSinteza zilei, de la Antena 3.

Cum a ajuns PNL la candidatura lui Marian Munteanu

Întrebat cum a ajuns PNL să-l susțină pe el, Marian Munteanu a amintit de relația bună pe care a avut-o de-a lungul timpului atât cu PNL, cât și cu țărăniștii.

”Dar îmi pare rău pentru Ludovic Orban, pentru că știu că a muncit mult, ca să pregătească un plan pentru București, ca și domnul Cristian Bușoi”, a spus Munteanu.

Totodată, Marian Munteanu a ținut să sublinieze cu spune el că nu va face niciodată, dacă va ajunge primarul Capitalei. ”Eu unu fur și nu mint”, a promis liderul demonstranţilor din Piaţa Universităţii din iunie 1990.

Marian Munteanu: Este imposibil să mă trezesc cu un dosar penal

În ce privește eventuale probleme cu justiția, Marian Munteanu a spus că este imposibil ca el să se poată trezi cu un dosar penal.

 

 

Subiecte în articol: marian munteanu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri