Jurnalul.ro Sport eXtrasport Hagi și Popescu s-au întâlnit cu ministrul Novak pentru noul stadion din Constanța

Hagi și Popescu s-au întâlnit cu ministrul Novak pentru noul stadion din Constanța

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a primit luni vizita reprezentanților legendari ai Generației de Aur a fotbalului românesc - Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu - și a primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, a informat marți Ministerul Sportului.

Discuțiile s-au purtat în jurul proiectului de refacere a Stadionului „Gheorghe Hagi“ de la Constanța, care urmează să fie demolat, pentru ca în locul lui să fie ridicată o arenă modernă, cu aproape 20.000 de locuri.

"Sportul are viitor atunci când punem cu toții umărul la dezvoltarea lui. (...) Continuăm cu entuziasm pentru binele sportului românesc", a declarat Ministrul Sportului în urma întâlnirii.

Investiţia, care ar urma să fie demarată în toamna anului viitor, va avea costuri estimate la 500 de milioane de lei și va fi derulată prin Compania Națională de Investiții.

Proiectul arenei din Constanţa a fost aprobat de Guvern și va cuprinde stadionul principal, o altă arenă cu 1000 de locuri şi pistă de atletism, sală de atrenament, cât şi amenajări exterioare.

Durata de proiectare și execuție a noului obiectiv sportiv este estimată la circa 28 de luni.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Gheorghe Hagi eduard novak
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri