Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 iulie 2016. Fă în aşa fel încât să ai puţin timp şi pentru relaxare

Horoscop zilnic, 11 iulie 2016. Fă în aşa fel încât să ai puţin timp şi pentru relaxare

Berbec: Nu eşti genul de persoană căreia să-i placă exprimarea emoţiilor, însă fă un efort şi spune-le celor dragi cuvinte de apreciere. Au nevoie.

Taur: Eşti ferit de ghinion, azi, deci acţionează curajos şi nu rata nicio ocazie de a te simţi bine. Se conturează o zi veselă şi plină.

Gemeni: Prea multă seriozitate strică. Găseşte timp să stai la o şuetă cu cei dragi sau să glumeşti alături de colegi. Nu se face gaură în cer!

Rac: Farmecul personal te ajută în orice situaţie, azi, aşa că nu fii timid şi apelează la el dacă vrei să obţii ceva. Seara e rost de o ieşire.

Leu: Te trezeşti morocănos şi continui să fii irascibil. Încearcă să priveşti lucrurile într-o perspectivă umoristică. Râzi în loc să te enervezi.

Fecioară: Cel mai bine pentru tine este să petreci puţin timp în preajma copiilor. Intră în lumea lor şi lasă-ţi imaginaţia să zboare fără oprelişti.

Balanţă: Fă în aşa fel încât să ai puţin timp şi pentru relaxare. După o serie de zile pline şi tensionate trebuie reîncărcate bateriile.

Scorpion: Observi o atitudine egoistă la cei din jurul tău şi asta te irită. Nu ezita să îi tragi de mânecă pe cei care depăşesc măsura.

Săgetător: Fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău şi la cine îţi sunt prieteni. Ar trebui să le recunoşti mai des meritele pentru a-i păstra.

Capricorn: E timpul să ieşi din hibernare şi să profiţi mai mult de timpul liber. Sună-ţi prietenii şi fă-o lată! Grijile poţi să le laşi şi pe mâine.

Vărsător: Talent ai cu carul, dar e greu să-l scoţi la iveală cu atâtea distracţii în jur. Încearcă să te izolezi de grup dacă vrei să faci progrese.

Peşti: Ai senzaţia că munceşti în zadar, însă trebuie să ai răbdare. Rezultatele eforturilor tale vor ieşi la iveală în zilele care urmează.

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri