Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 mai 2016. Dacă ai planuri mari pe care vrei să le iniţiezi, acum este momentul să o faci

Horoscop zilnic, 11 mai 2016. Dacă ai planuri mari pe care vrei să le iniţiezi, acum este momentul să o faci

Berbec: Jupiter începe să-şi exercite influenţa asupra ta, predispunându-te către gânduri pozitive. Până pe 9 septembrie acţionezi plin de elan.

Taur: Jupiter acţionează în casele faimei şi a iubirii, un moment în care ieşi la rampă. Viaţa amoroasă se poate schimba până pe 9 septembrie.

Gemeni: Casa ta redevine un loc al distracţiei şi al iubirii, nu doar un loc în care te ascunzi de lume. Începi să primeşti mai mulţi musafiri.

Rac: Doi devine numărul tău norocos, începând de azi. Orientează-te către activităţile în cuplu. Nu spune nu unui parteneriat în afaceri.

Leu: Jupiter poposeşte în casa ta a averii, ceea ce înseamnă că te poţi aştepta la o creştere a veniturilor. Bucură-te de această oportunitate.

Fecioară: E timpul să faci o analiză a eforturilor pe care le-ai întreprins în ultimele patru luni şi să corectezi cursul. Se întrevăd evoluţii pozitive.

Balanţă: A sosit momentul să te eliberezi de balastul emoţional care te-a făcut atât de introvertit în ultima vreme. Caută şi ajutorul prietenilor.

Scorpion: Ai fost retras, până acum, menţinând numai compania cunoştinţelor vechi. De acum înainte vei fi mai deschis în a-ţi face prieteni noi.

Săgetător: Dacă ai planuri mari pe care vrei să le iniţiezi, acum este momentul să o faci. E bine să fii calculat, dar nu trebuie să-ţi lipsească curajul.

Capricorn: Îmbunătăţiri în viaţa amoroasă. Dacă nu eşti deja într-o relaţie, următoarele patru luni sunt favorabile pentru a găsi pe cineva.

Vărsător: Buna dispoziţie îţi revine, probabil datorită unui act altruist al unei persoane străine care te inspiră. Tinzi să acţionezi cu mai multă generozitate.

Peşt: Jupiter îşi reia mişcarea în casa ta a relaţiilor. Ai elanul necesar de a te arunca în vâltoarea dragostei. Acţionezi pasional şi fără griji.

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri