Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 iunie 2016. Vor apărea schimbări serioase în viaţa ta personală

Horoscop zilnic, 21 iunie 2016. Vor apărea schimbări serioase în viaţa ta personală

Berbec:

Faci demersuri, azi, pentru a-ţi scoate prietenii din casă. Simţi nevoia de socializare şi ai energia necesară de a fi un amfitrion straşnic.

 

Taur:

Dă dovadă de mai multă tărie în relaţiile cu ceilalţi. Nu îţi e folositor să laşi de la tine pentru a-i face pe alţii să se simtă bine.

 

Gemeni:

Eşti preocupat de inovaţii tehnologice. Chiar dacă nu stai foarte bine cu banii, vei visa cu ochii deschişi să-ţi cumperi cine ştie ce gadget.

 

 

Rac:

Ţi-ai obişnuit cunoştinţele cu acte generoase, însă azi ai o altă atitudine. În loc să dăruieşti, vei veni cu pretenţii şi cereri.

 

Leu:

Azi nu mai este rost de amânări. Va trebui să iei o decizie care îţi va afecta viaţa în următoarele luni. Pune preţ pe stabilitate.

 

Fecioară:

Azi îţi vor fi puşi nervii la întâmplare. Încearcă să dai dovadă de tact şi să nu răspunzi agresiv când vine vorba de mărunţişuri.

 

Balanţă:

Ai o fire suspicioasă, însă mergi pe încredere, azi, şi lasă-ţi prietenii să te ajute în situaţii cheie. Nu poţi rezolva totul singur.

 

Scorpion:

Eşti o persoană excentrică şi, deseori, opiniile tale diferă de ale restului. Azi, însă, simţi că această singurătate este apăsătoare.

 

Săgetător:

O persoană apropiată are probleme însă nu ştie foarte bine cum să le explice. Intuiţia ta va fi decisivă pentru rezolvarea acestora.

 

Capricorn:

Intri într-o perioadă în care trebuie să gândeşti cu atenţie ce vei face în viitor. Este posibil să îţi schimbi în curând domeniul de activitate.

 

Vărsător:

Vei fi vedeta incontestabilă a zilei. Vii cu idei revoluţionare, dar care sunt recunoscute imediat drept cele mai bune în situaţia dată.

 

Peşti:

Vor apărea schimbări serioase în viaţa ta personală. Evaluează relaţiile în care te afli pentru a nu fi luat prin surprindere.

 

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri