Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 mai 2021. Pasiunea și determinarea marchează ziua de luni

Horoscop zilnic, 24 mai 2021. Pasiunea și determinarea marchează ziua de luni

Horoscop 24 mai Berbec

Asteaptă-te la multă activitate în casa ta astazi. Un grup, poate unul mare, găzduit de tine sau de un membru al familiei s-ar putea întâlni acolo și să provoace conversații stimulante. Ai putea fi prins de energie, punându-te în contact cu o nouă conștientizare a sentimentelor tale. În seara asta, vrei să visezi la călătorii, locuri ciudate sau put și simplu zbor.

 

Horoscop 24 mai Taur

Dorința de a te întâlni cu un partener romantic și de a arăta și simți cât mai bine ar putea da naștere la o mulțime de călătorii scurte în zona ta. Poate că vei dori să te antrenezi, să cumpări haine noi sau să te tunzi. Aceasta ar putea fi o idee bună. Conversațiile stimulante ar putea scoate la lumină informații fascinante.

 

Horoscop 24 mai Gemeni

Este timpul să nu mai acționezi ca și cum crezi că alții vor să te vadă acționând. Configurația planetară confirmă că este timpul să îți exprimi - emoțiile, dorințele și punctul de vedere - să iei o poziție mai fermă și să definești mai clar cine ești pentru ceilalți și pentru tine. Reacțiile potențiale presupuse în al doilea rând nu te vor duce nicăieri.

 

Horoscop 24 mai Rac

 

 Energia ta este mare și rezistența ta este deosebit de puternică astăzi. Să te antrenezi sau să faci sport ar putea să te atragă acum. Alergatul sau aerobicul ar putea oferi exerciții valoroase și îți poate curăța mintea pentru a permite idei noi. De asemenea, ar trebui să te simți deosebit de pasionat. Dacă ești implicat cu cineva, te așteaptă o seară grozavă. Dacă nu, nu te mira dacă primești câteva priviri admirative.

 

Horoscop 24 mai Leu

 O reuniune cu un membru al familiei care a fost departe ar putea genera niște emoții puternice. Amintirile ar putea reveni în avalanșă, făcându-vă pe amândoi nostalgici și poate un pic furioși. Aveți grijă să o reduceți pe aceasta din urmă. Nu vrei să îți strici reuniunea. Aruncă o privire lungă și obiectivă asupra amintirilor și încearcă să-ți dai seama ce înseamnă acum pentru tine. Atunci lasă-i să plece.

 

Horoscop 24 mai Fecioara

Astăzi este probabil ca mintea ta să fie în vacanță. S-ar putea să trebuiască să petreci mult timp făcând comisioane în mașină. Ai putea, de asemenea, să planifici o vacanță lungă, poate una centrată pe un circuit. Energia ta fizică este mare, dar există încă pericolul de a te obosi. Relaxează-te acasă în această seară.

 

Horoscop 24 mai Balanța

Astăzi s-ar putea să decizi să lucrezi câteva ore în plus la serviciu sau să iei un proiect suplimentar pentru a câștiga câțiva bani în plus. Deoarece te simți suficient de puternic și energic pentru a muta munții, trebuie să ai grijă să nu te consumi prea mult. Muncește din greu și câștigă-ți banii, dar relaxează-te. Încercă să faci puțin exercițiu fizic înainte de a te culca.

 

Horoscop 24 mai Scorpion

Pasiunea și determinarea marchează ziua de luni. Energia ta ar trebui să fie mare și ar trebui să te simți puternic și puternic. Aceasta este ziua perfectă pentru a termina proiectele pe care le-ai încercat să le finalizezi de mult timp. S-ar putea să te surprinzi cu puterea și calitatea muncii tale și cu atenția pozitivă pe care o primesc eforturile tale.

 

Horoscop 24 mai Săgetător

Puterea ta interioară și conștiința ar trebui să fie acute astăzi. Unele vise și revelații intense ar putea veni din adâncul interiorului, permițându-ți să te eliberezi  de traume și fobii vechi și să mergi mai departe cu mai multă încredere. Energia fizică este mare, deși s-ar putea să simți că ai nevoie de mai mult somn decât de obicei. Intuiția ta este, de asemenea, ascuțită, permițându-ți să fii mai în contact cu ceilalți.

 

Horoscop 24 mai Capricorn

Munca către obiective pe care le împărtășești cu alții te-ar putea apropia ca prieteni și iubiți. Întregul este cu siguranță mai mult decât suma părților. Este posibil să obțineți rezultate mai bune ca grup sau parteneriat decât ați avea altfel. Acesta este un fel de zi „toți împreună”. Din punct de vedere romantic, este posibil să ai o întâlnire pasionantă și incitantă!

 

Horoscop 24 mai Vărsător

Astăzi s-ar putea să te confrunți cu o sarcină care pare la fel de viabilă ca golirea oceanului cu o ceașcă de ceai. Dar cu ajutorul celorlalți, nu numai că vei putea să-o gestionezi, dar vei produce și rezultate excepționale. Din punct de vedere fizic, este posibil să te simți plin de forță și rezistență, gata să muți munții. Nu fii prea surprins dacă de fapt reușești să muți câțiva!

 

Horoscop 24 mai Pești

Dorința de a călători, poate de a vizita un prieten apropiat, poate apărea astăzi, Pești. S-ar putea să puneți multă energie în explorarea posibilităților. Ați putea dori, de asemenea, să călătoriți în locuri unde puteți obține o inspirație artistică pentru proiecte creative. Energia și entuziasmul dvs. sunt mari, așa că ar trebui să puteți realiza acest lucru fără a vă neglija celelalte treburi.

 

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri