Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 iulie 2016. Nu lăsa eşecurile altora să te descurajeze

Horoscop zilnic, 25 iulie 2016. Nu lăsa eşecurile altora să te descurajeze

Berbec: O zi în care îţi merge bine în activităţile pe care le faci în mijlocul naturii. Eşti cuprins de un spirit ecologist, care te înnobilează.

Taur: Ţi-ar prinde bine să îţi asumi mai multe responsabilităţi. Lucrurile nerezolvate se adună, iar în curând vei fi copleşti, dacă nu iei măsuri.

Gemeni: Vorbeşti cu multă înţelepciune despre problemele în care nu eşti implicat. A venit momentul, însă, să aplici şi în cazul tău ceea ce predici.

Rac: Este important să îţi ţii promisiunile, chiar dacă pentru asta e nevoie de mai multe eforturi decât anticipai. Trebuie să ţii la cuvântul dat.

Leu: Nu lăsa eşecurile altora să te descurajeze. Ai încredere în capacităţile tale şi lucrează tenace să rezolvi ceea ce alţii nu au putut.

Fecioară: Ai un drum clar de urmat şi trebuie să te ţii de el. Ocolişurile par tentante, însă, pe termen lung, nu îţi vor face bine deloc.

Balanţă: Lucrurile încep să-ţi meargă din plin. Este momentul potrivit să îţi faci nişte planuri mai îndrăzneţe pentru lunile care urmează.

Scorpion: Ţi se face o ofertă de a participa la un proiect care s-ar putea să fie profitabil. Studiază în să propunerea cu atenţie să vezi dacă ţi se potriveşte.

Săgetător: Îţi faci visuri frumoase legate de viitorul familiei. Ai grijă, însă, să nu fie prea fanteziste. Nu toţi sunt pe lungimea ta de undă.

Capricorn: Depui prea multe eforturi pentru lucruri care nu sunt cu adevărat importante. Ar fi bine să meditezi puţin la ceea ce vrei de la viaţă.

Vărsător: O zi de bun augur pentru proiecte îndrăzneţe. Ai energia necesară de a-i uni pe cei dragi în jurul tău şi a le arăta direcţia de urmat.

Peşti: Eşti cam pesimit, azi, iar atitudinea ta este ca un duş rece pentru cei din jurul tău. Încearcă măcar să fii politicos în pesimismul tău.

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri