Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 mai 2016. Este posibil să te împotmoleşti, azi, în activităţi birocratice

Horoscop zilnic, 26 mai 2016. Este posibil să te împotmoleşti, azi, în activităţi birocratice

Berbec: Eşti odihnit şi relaxat, ceea ce te face să treci peste toate problemele zilei fără niciun efort. Ce ţi se părea greu, acum e floare la ureche.

Taur: Nu vei câştiga neapărat la loterie, dar azi se anunţă o zi norocoasă. Orientează-te către un scop accesibil. Poate o slujbă mai bine plătită.

Gemeni: Eşti plin de energie şi vezi totul într-o lumină pozitivă. Acest lucru îţi dă încredere în tine şi te ajută să comunici excelent cu cei din jur.

Rac: Nu e cazul să intri în panică, dar ar cam fi cazul să fii mai disciplinat din punct de vedere financiar. Viitorul nu arată prea roz.

Leu: Poţi întâlni un grup nou de persoane care vrea să îţi cunoască talentele. Pentru un extrovertit ca tine, este o oportunitate ideală.

Fecioară: Ai nevoie de mai multă odihnă, poate şi de nişte vitaminte. Stabileşte-ţi mai bine priorităţile şi renunţă la anumite sarcini secundare.

Balanţă: Treci de la starea contemplativă în care te-ai aflat în ultimele săptămâni la una mai activă. Faci planuri concrete de călătorii şi distracţii.

Scorpion: Te trezeşti într-o dispoziţie bună, dar sarcinile, în special cele domestice, care te aşteaptă te deprimă. Nişte îngheţată te-ar mai înveseli.

Săgetător: Este posibil să te împotmoleşti, azi, în activităţi birocratice. Ai multe acte de completat, dar sunt documente importante, n-ai ce face.

Capricorn: Chiar dacă nu te simţi bolnav, ar fi bine să îţi faci nişte analize de rutină. Ritmul frenetic din ultimul timp poate lăsa urme.

Vărsător: O zi domoală şi relaxată, în care vorbeşti vrute şi nevrute cu prietenii şi îţi întăreşti relaţiile amicale cu cei de la muncă.

Peşti: Eşti uimitor de perspicace, azi. Dacă viaţa ar fi un joc de şah, tu ai ştii ce se va întâmpa cu patru mutări în avans. Dă-te în spectacol, meriţi!

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri