Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 iulie 2016. Dacă ceilalţi nu vor să te asculte, insistă

Horoscop zilnic, 27 iulie 2016. Dacă ceilalţi nu vor să te asculte, insistă

Berbec: Cineva îţi pune la îndoială capacităţile. Firea ta te îndeamnă să analizezi bine acuzaţiile înainte de a răspunde. Să nu dureze prea mult, totuşi.

Taur: Fii atent la orice informaţie ţi se furnizează, astăzi. Există oportunităţi pe care le-ai putea rata din lipsă de atenţie.

Gemeni: Nu îţi băga nasul unde nu îţi fierbe oala. Curiozitatea ta firească ar putea fi interpretată drept o acţiune de spionaj de către ceilalţi.

Rac: Aşteaptă-te să fi contrazis. Ideile tale intră în conflict cu ale celor din jurul tău. Pentru armonia grupului fii dispus la compromisuri.

Leu: Mulţi încearcă să te "aburească" astăzi. Cel mai bine ar fi să ţii cont de faptele din trecut ale altora, nu de vorbele de acum.

Fecioară: O călătorie este exact ceea ce îţi trebuie în momentul acesta. Dacă nu o poţi face azi, măcar fă planuri pentru una mai târziu.

Balanţă: Nu respinge o idee pe care o auzi, astăzi, doar pentru că este nouă sau neobişnuită. Poţi rata mai mult decât ai crede tratând-o superficial.

Scorpion: Dacă ceilalţi nu vor să te asculte, insistă. Nu îi lăsa să aleagă un drum greşit doar pentru că nu sunt de acord cu tine. Trebuie să te impui.

Săgetător: Nu spune că eşti de acord cu cineva doar pentru a te integra în grup. Este important să fii sincer, chiar dacă altora nu le pică bine.

Capricorn: Mintea îţi merge brici şi vei găsi satisfacţii mari în activităţile intelectuale, fie că ţin de muncă sau doar de jocuri de societate.

Vărsător: O zi în care îi uimeşti pe ceilalţi planuri radicale. Aşteaptă-te la opoziţie, dar nu renunţa dacă nu ţi se aduc argumente contra valabile.

Peşti: Eşti mai creativ astăzi şi propui soluţii neconvenţionale pentru probleme curente. Ai grijă să şi funcţioneze. Reputaţia ta e la mijloc.

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri