Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iulie 2024. Trei zodii vor avea parte de conflicte

Horoscop zilnic, 28 iulie 2024. Trei zodii vor avea parte de conflicte

de Vali Deaconescu    |   

Horoscop 28 iulie 2024. Berbecii vor intra în conflict cu cineva, Leii vor dori să impresioneze, iar Săgetătorii vor discuta probleme importante.

Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Fii prudent, mai ales în discuțiile financiare, tranzacții sau chiar la cumpărături. Poți intra în conflict cu cineva. Poate sunt geloși pe tine? Din fericire, ești într-o stare de spirit practică și vei triumfa.

Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Este o zi nefavorabilă pentru a interacționa cu autoritățile - șefi, părinți, VIP-uri și poliție. Oamenii sunt neliniștiți și secretoși. În schimb, discuțiile cu copiii și situațiile sociale vor decurge fără probleme.

Gemeni (21 Mai - 20 Iunie)

Menține un profil discret. Atmosfera este tensionată și unii oameni nu vor fi cooperanți. Vor ascunde informații. Din fericire, discuțiile în familie vor fi pozitive și te vei putea ocupa de afaceri sau reparații casnice.

Rac (21 Iunie - 22 Iulie)

Fii răbdător cu prietenii și membrii cluburilor sau organizațiilor, deoarece pot apărea conflicte de putere. Oamenii sunt suspicioși și nu vor dezvălui multe. Totuși, discuțiile cu vecinii, prietenii și rudele vor fi solide.

Leu (23 Iulie - 22 August)

Îți poți impresiona șefii, părinții și autoritățile cu ideile tale de a face bani. Poți convinge pe cineva să facă o cheltuială majoră. Totuși, discuțiile cu partenerii, prietenii și soțul/soția pot fi tensionate. Fii calm și prudent.

Fecioară (23 August - 22 Septembrie)

Mercur este în semnul tău și dansează frumos cu Luna, îmbunătățind toate comunicările tale. Ascultă-ți intuiția și găsește pe cineva dispus să te asculte, pentru că te simți vorbăreț. Totuși, evită subiectele controversate!

Balanță (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Cercetările vor merge bine, mai ales cele legate de proprietăți comune, finanțe și moșteniri. Totuși, aceste domenii pot crea blocaje sau provocări în relația cu copiii sau partenerul romantic. Alege cuvintele cu grijă.

Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Impresionezi pe alții datorită Soarelui și planetei Venus aflate în poziții favorabile în harta ta. Interacțiunile cu prietenii și grupurile vor fi pozitive și susținătoare. Totuși, fii tacticos în discuțiile cu soțul/soția, partenerii și prietenii apropiați pentru a evita disputele.

Săgetător (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Este o zi bună pentru a discuta probleme importante cu părinții și șefii, mai ales dacă sunt legate de muncă, sănătate sau un animal de companie. Totuși, poți avea conflicte cu soțul/soția, partenerul sau cunoscuții. Ascultă cu atenție și evită dificultățile.

Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Fii diplomat când vorbești cu copiii. Evită crizele de furie. Între timp, este o zi excelentă pentru a planifica călătorii sau pentru a învăța ceva nou. O poveste de dragoste cu cineva "diferit" poate începe. Relațiile cu alte culturi vor fi pozitive.

Vărsător (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Fii răbdător cu membrii familiei (mai ales cu rudele de sex feminin) pentru a evita disputele. Totuși, discuțiile despre bunuri comune, proprietăți, împrumuturi și bancă vor decurge bine. Folosește-ți bunul simț și vei ști instinctiv ce să faci.

Pești (19 Februarie - 20 Martie)

Ai nevoie să vorbești cu alții azi pentru că ai ceva de spus. Din fericire, conversațiile cu partenerii și prietenii apropiați vor fi agreabile. Totuși, cineva sau ceva din umbră poate crea probleme. Secretele pot fi dezvăluite sau poți simți că nu poți avea încredere în cineva.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri