Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 mai 2016. Nu accepţi ceea ce ţi se oferă şi o iei pe o cale de care toată lumea se fereşte

Horoscop zilnic, 9 mai 2016. Nu accepţi ceea ce ţi se oferă şi o iei pe o cale de care toată lumea se fereşte

Berbec: Este o zi potrivită să îţi oferi ajutorul. Nu te feri de acţiuni voluntare în domeniile care te pasionează. Include şi nişte timp de relaxare.

 

Taur: Mediul în care îţi desfăşori activitatea te face să acumulezi tenisiuni. Încearcă să gândeşti pozitiv. Găseşte ceva distractiv de făcut seara.

 

Gemeni: Firea ta iubitoare, romantică este recunoscută, chiar dacă ai impresia că nimeni nu te bagă în seamă. Pregăteşte-te să primeşti o declaraţie.

 

Rac: Ţi se încredinţează un secret iar informaţia primită te face să te simţi mai important, mai puternic. Lucrurile merg bine la locul de muncă.

 

Leu: Te simţi confortabil atunci când te concentrezi la muncă sau la activităţi practice. Totuşi, ar fi cazul să îţi evaluezi şi stentimentele.

 

Fecioară: Fereşte-te de oamenii care par prea deschişi în discuţiile cu tine, e posibil să aibă scopuri dubioase. Îţi merge bine la cumpărături.

 

Balanţă: Apar tensiuni în relaţia de cuplu. Un lucru pe care îl ascundeai de partener iese azi la iveală şi vei avea multe explicaţii de dat.

 

Scorpion: Nu accepţi ceea ce ţi se oferă şi o iei pe o cale de care toată lumea se fereşte. Foloseşte-ţi, însă, umorul, pentru a evita tensiunile.

 

Săgetător: A venit momentul să aperi cu fermitate valorile pe care le ai. Vei fi supus unui tir de acuzaţii, însă dreptatea e de partea ta.

 

Capricorn: Eşti eficient în a avea grijă de bani şi a face cheltuieli chibzuite. Ai dat însă mână liberă altcuiva, iar acum suporţi consecţinele.

 

Vărsător: Acţionezi după interesele personale, însă acest lucru îndepărtează oamenii de tine şi sfârşeşte prin a se întoarce împotriva ta. Fii mai precaut.

 

Peşt: Fără voia ta laşi să se creadă că iei în râs opiniile altora. Acest lucru poate duce la bârfe şi neînţelegeri care îţi vor ştribi imaginea în grup.

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri