Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 mai 2022. Racii vor fi puși la încercare

Horoscop zilnic, 9 mai 2022. Racii vor fi puși la încercare

Horoscop 9 mai 2022. Astăzi, 9 mai, Berbecul se va simți oarecum constrâns. Ziua va fi pusă la încercare pentru cei care se încadrează în zodia Rac. Cei sub Fecioară ar trebui să fie eliberați dacă vor să-și exprime pasiunile.

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

S-ar putea să te simți puțin îngrădit

Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, s-ar putea să te simți puțin îngrădit în viața ta personală astăzi. Nu lăsa pe nimeni, indiferent de caz, să te asuprească.

TAUR (20 APRILIE- 20 MAI)

Echilibrul dintre realitatea internă și cea externă

Încearcă să găsești un echilibru bun între realitățile tale interne și externe. Concentrează-te pe care ar putea fi rezultatul activității tale, mai degrabă decât pe ceea ce ar putea fi în funcție de tine. 

GEMENI (21 MAI- 20 IUNIE)

Semenii tăi vor fi uimiți

Astăzi, nu numai că vei face o impresie asupra colegilor tăi, dar vei fi și inspirat să socializezi cu publicul. În schimb, unii au mai multe șanse să se simtă restricționați și controlați. 

RAC (21 IUNIE - 22 IULIE)

Ziua te va pune la încercare

Ziua de luni îți va testa capacitatea de a distinge între ceea ce prețuiești cu adevărat și ceea ce arăți restului lumii. Probabil că te simți rupt între două lumi. Nimeni, însă, nu ar bănui confuzia ta. 

LEU (23 IULIE - 22 AUGUST)

Ar tânji după cineva care trăiește departe

În ciuda faptului că ai tot ce ai nevoie, ai tendința de visa despre viitor și despre ceea ce te așteaptă dincolo de orizont. Astăzi, unii dintre voi s-ar putea să tânjească după cineva care locuiește departe, dar ar fi greu de întâlnit. 

FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

Nu-ți fie frică să te exprimi

Nu este nimic în neregulă să devii mai asertiv în ceea ce privește pasiunile tale, așa că nu-ți fie frică să vorbești. Lucrezi din greu la ceea ce crezi că va da rezultate grozave. 

BALANTA (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)

Concentrează-te pe viața ta romantică

Există posibilitatea să simți că viața ta socială stă în calea intereselor tale amoroase. Așadar, astăzi este ziua în care să dedici mai mult timp partenerilor tăi de viață. Trebuie să acorzi timp pentru ceea ce iubești, ceea ce ești pasionat și ceea ce îți place. 

SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)

Ia în considerare să te gândești la ceea ce este adevărat și ce nu este

Nu doar că ești mai expresiv cu dorințele inimii tale, dar le exprimi și fără rușine sau teamă. Ceea ce arăți lumii poate fi sau nu adevărul tău, la care este important să te gândești. 

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)

Astăzi vei avea o zi plină de lumină

Ar trebui să te simți mult mai ușor astăzi. Pentru că aerul din jurul tău s-a curățat, poți să vezi și să te gândești clar la următorii pași în viață. S-ar putea să te relaxezi în timp ce faci următorii pași către o viață mai bună.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

Stai pe spate și relaxează-te

Astăzi, ar trebui să fii drăguț cu tine și să înveți mai multe despre nevoile tale pentru a fi productiv. Astăzi este o zi frumoasă în care să te relaxezi și să nu te forțezi prea tare.

VARSATOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)

Vei fi respectat

Vei câștiga în curând respectul și aclamațiile pe care le meriți. Trebuie să rămâi modest în acest timp, deoarece toată această măreție ar putea dispărea la fel de repede cum a ajuns. 

PESTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)

Susține-ți prietenii

Prietenii tăi s-ar putea să se bazeze pe tine astăzi, iar tu ar trebui să te ridici și să fii acolo pentru ei. Nu ar trebui să te gândești prea mult la nimic; pur și simplu ascultă-i și lasă-i să vorbească. 

 

Subiecte în articol: horoscop 9 mai horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri