Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 7 iulie 2024. Berbecii au parte de ajutor cosmic, Balanțele primesc sponsorizări, iar Săgetătorii se bucură de viață

Horoscop zilnic duminică, 7 iulie 2024. Berbecii au parte de ajutor cosmic, Balanțele primesc sponsorizări, iar Săgetătorii se bucură de viață

de Andreea Tiron    |   

Horoscop zilnic duminică, 7 iulie 2024. Intuiția Gemenilor funcționează perfect, Scorpionii sunt într-o formă excelentă, iar Peștii se desprind de trecut

Berbec

Astăzi și mâine sunt zile puternice pentru influențe crescute și ajutor din partea astrelor. De tranzitele actuale beneficiază în special viața intimă, munca, viața de acasă, banii și sănătatea. Primești sprijin cosmic pentru a face schimbări și alegeri necesare acum.

Taur

Tranzitele de astăzi sprijină parteneriatele și favorizează obținerea de noi perspective care îți îmbunătățesc viața. S-ar putea să iei măsuri pentru a evolua și ești motivat de obiective interesante. Găsești modalități inedite de a te exprima în mod unic sau creativ astăzi și mâine. Dragostea este magică și intensă acum. Oamenii sunt atrași de umorul, independența și originalitatea ta acum.

Gemeni

Tranzitele de astăzi te încurajează să îmbunătățești legătura dintre viața personală și cea profesională, să îți schimbi obiceiurile în moduri satisfăcătoare, productive și sănătoase. Ești hotărât să pui lucrurile în ordine și ai toate oportunitățile să o faci. Pe măsură ce ziua înaintează, intuiția ta știe ce trebuie să lași să plece pentru a face loc lucrurilor bune. Acest lucru poate fi valabil atât la nivel fizic, cât și emoțional.

Rac

Ești entuziasmat să îți canalizezi energia suplimentară într-o activitate creativă, romantică sau recreativă astăzi. Beneficiezi de un impuls plăcut pentru autoexprimare. În special pe măsură ce ziua avansează, îți este ușor să te eliberezi și să te deschizi. S-ar putea să primești atenție pozitivă, care poate fi ca o gură de aer proaspăt, ajungând poate la tine dintr-o sursă surprinzătoare.

Leu

Renovările, fie pe plan fizic, fie emoțional, pot fi extrem de satisfăcătoare astăzi. Dorințele tale de a te simți în siguranță și confortabil sunt foarte vii în acest moment, chiar și cu Luna în semnul tău întreaga zi, care te atrage spre conexiuni, iar tu ești gata să faci tot ce este necesar pentru a te simți mai sigur și mai confortabil. În special pe măsură ce ziua înaintează, ești în formă excelentă pentru a te bucura de o anumită libertate. Pe măsură ce Venus se apropie de armonie cu Uranus, descoperi frumusețe în locuri neașteptate. 

Fecioară

Astăzi și mâine, tranzitele armonioase aduc oportunități semnificative în calea ta. Excelezi în comunicare și studii, iar personalitatea ta se reflectă frumos în orice interes personal sau proiect în care ești implicat în prezent. Idei interesante, oameni și circumstanțe favorabile sunt pe ordinea de zi. Este un moment bun pentru a ieși în lume, a împărtăși ceea ce ai învățat, a socializa și a conversa.

Balanță

Astăzi, descoperi resurse sau idei vechi care îți aduc beneficii în prezent. Schimbarea direcției unei chestiuni financiare poate aduce un sentiment de ușurare, sau ești motivat să faci viața mai confortabilă și mai plăcută. Cineva te va susține, sponsoriza sau recomanda, în special pe măsură ce ziua avansează și Venus se apropie de armonia cu Uranus în sectorul tău de sprijin și resurse ale altora. Este un moment bun pentru a flirta cu idei noi, concepte și activități.

Scorpion

Ești într-o formă excelentă pentru a te conecta cu visele și dorințele tale astăzi. Colaborezi cu cineva apropiat pentru a face ceva special. Speranțele și dorințele tale cele mai profunde pot fi forța motrice din spatele multor acțiuni ale tale. În special pe măsură ce ziua înaintează, te simți liber să te exprimi în moduri noi. Este un moment minunat pentru a îmbunătăți o relație.

Săgetător

Experiența și intuiția ta îți vor aduce beneficii la muncă astăzi. Ai senzația că dacă arunci lumină asupra aspectelor vieții tale pe care le-ai ținut ascunse sau care te-au făcut să te simți vinovat, vei avea de câștigat. Pe măsură ce ziua avansează, te simți ușor și liber, în special pe plan emoțional. Poți experimenta un grad plăcut de detasare, iar acest lucru este benefic. Un tranzit Venus-Uranus îți oferă suficient confort și distanță emoțională de probleme pentru a te bucura pe deplin de viață.

Capricorn

Tranzitele actuale aduc oportunități de a-i impresiona pe alții astăzi și mâine. Este un moment bun pentru a face conexiuni interesante. Pe măsură ce ziua avansează, ești plin de energie pentru a încerca ceva nou. Permițând altcuiva să strălucească în timp ce îl asculți sau îl sprijini poate fi gratificant. Recunoști moduri depășite de a relaționa care nu mai servesc unui scop util și renunți la ele.

Vărsător

Astăzi și mâine, tranzitele sunt deosebit de puternice pentru lumea ta emoțională, intimitate și creștere psihologică. Ești într-o poziție excelentă pentru a-ți atinge obiectivele. Încrederea în sine vine mai ușor acum. În special pe măsură ce ziua înaintează, ești gata să abordezi schimbarea dacă promite creștere și îmbunătățire, în special în relațiile tale.

Pești

Noi idei vor stimula o relație. Pe măsură ce ziua avansează, găsești foarte natural să depășești problemele minore și să abordezi schimbarea, progresul și inovația. Un tranzit Venus-Uranus intră în influență și îți îndreaptă atenția către ceea ce are nevoie de o actualizare, îmbunătățire sau alte forme de avansare pentru a te bucura pe deplin de viață. Dragostea este distractivă, verbală și comunicativă, sau ai putea să te conectezi cu cineva special prin interese comune sau afinități mentale. Te desprinzi de trecut.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri