Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 29 aprilie 2024. Berbecii au parte de beneficii uriașe, Balanțele se concentrează pe iubire, iar Vărsătorii se dăruiesc familiei

Horoscop zilnic luni, 29 aprilie 2024. Berbecii au parte de beneficii uriașe, Balanțele se concentrează pe iubire, iar Vărsătorii se dăruiesc familiei

de Andreea Tiron    |   

Horoscop zilnic luni, 29 aprilie 2024. Leii sunt plini de farmec, Scorpionii vor să avanseze la locul de muncă, iar Peștii primesc vești grozave.

Berbec

Venus se îndreaptă astăzi spre a doua ta casă solară și până pe 23 mai viața amoroasă începe să se stabilizeze. Acest ciclu vă sporește puterea de atracție pentru bani, cadouri, favoruri și obiecte de valoare. Respectul de sine crescut vă aduce beneficii. Atrageți lucrurile bune din viață!

Taur

Venus intră în zodia ta astăzi și vei găzdui această planetă a iubirii, armoniei și plăcerii până pe 23 mai. În calitate de conducător planetar, Venus în propriul tău semn îți sporește puterile personale. Alții te apreciază și te admiră, iar tu ai tendința să atragi către tine tot ceea ce îți face bine. Acest lucru va fi și mai proeminent cu Marte pe fundalul hărții solare începând de mâine. Oamenii văd latura ta mai blândă în aceste zile!

Gemeni

Venus își începe tranzitul în casa a douăsprezecea a voastră solară astăzi și până pe 23 mai, este o perioadă de înțelegere mai bună a laturii spirituale a iubirii sau de a face sacrificii în numele iubirii. Este un moment excelent pentru a vă bucura de puțină singurătate și intimitate și pentru a deveni foarte confortabil cu lumea voastră interioară. Luna de azi este, de asemenea, intimă, scoțând în evidență nevoia de a vă conecta cu dorințele voastre mai profunde.

Rac

Venus se îndreaptă astăzi către sectorul tău social, unde va tranzita până pe 23 mai. Acest tranzit cald îți stârnește dorința de a absorbi ideile și inspirația celorlalți. Gravitezi spre oameni și situații care te fac să te simți în largul tău și să exprimi cine ești cu adevărat. Relațiile de prietenie se formează sau se întăresc în săptămânile următoare.

Leu

Luna își petrece ziua în sectorul tău de muncă și sănătate, ceea ce înseamnă că poți fi destul de concentrat pe a-ți pune treburile în ordine. Este un moment excelent pentru a organiza, sorta și analiza. Venus intră în casa ta a zecea solară pentru un tranzit până pe 23 mai. În ceea ce privește reputația și cariera, aveți mai mult farmec și diplomație la dispoziție.

Fecioară

Venus se îndreaptă astăzi către sectorul tău de spirit și gândire superioară, sprijinindu-te timp de peste trei săptămâni. Până pe 23 mai, va fi mai natural și mai simplu să vă exprimați sau să vă arătați sentimentele. Cauți mai multă emoție în viața ta socială sau amoroasă. Apreciezi situațiile, oamenii și lucrurile diferite sau exotice mai mult decât de obicei. Vrei să experimentezi situații noi în timpul acestui ciclu.

Balanță

Venus începe tranzitul într-un sector intim al hărții tale solare și va continua să influențeze acest sector până pe 23 mai. Având în vedere că Jupiter este deja tot aici, căutați să cercetați, investigați, analizați, în căutarea unor indicii și aspecte ascunse ale unor relații intime. Este, de asemenea, un moment bun pentru a atrage sprijin emoțional sau financiar. Cauți experiențe profunde și intense. Chiar și relațiile complicate sunt atractive la un anumit nivel acum!

Scorpion

Cu Venus care se mută în sectorul tău de parteneriate pentru o ședere de peste trei săptămâni, ești într-o formă excelentă pentru a atrage, dezvolta și îmbunătăți relațiile. Venus aduce dulceață manierelor tale și, de asemenea, o relație apropiată foarte specială. S-ar putea să atragi în viața ta persoane utile, fermecătoare sau plăcute în timpul acestui ciclu. În schimb, Marte se va muta în sectorul tău de muncă și sănătate mâine, iar dorința ta de a avansa și de a-ți atinge (sau depăși) obiectivele este puternică. Săptămânile care urmează sunt favorabile pentru negocieri.

Săgetător

Venus se îndreaptă astăzi spre casa ta a șasea solară, unde va sta până pe 23 mai. Acest ciclu favorizează finalizarea proiectelor, organizarea sau începerea unei diete. Cu Venus care tranzitează a șasea casă solară, ești bine poziționat pentru a aduce mai multă armonie, plăcere și căldură în viața ta de zi cu zi. De asemenea, s-ar putea să dezvolți mai multă apreciere pentru munca sau treburile tale.

Capricorn

Venus este într-o relație armonioasă, de susținere cu zodia ta până pe 23 mai. Acest tranzit aduce căldură și bunătate în viața ta și este perfect pentru puterea ta de atracție. Cauți mai multă plăcere de la viață în timpul acestui ciclu. Creativitatea, dragostea, copiii sunt în centrul atenției acum. Atractivitatea ta este în creștere în săptămânile următoare, iar dorința ta de a face ceva special crește.

Vărsător

Venus se îndreaptă astăzi în sectorul casei și al familiei tale, aducând bunăvoință, farmec și o dorință mai mare de a interacționa până pe 23 mai. Acest tranzit vă aduce beneficii pentru casa, familia, viața personală și atașamentele voastre. Venus aici vă poate stimula relațiile cu colegii de muncă, cu cei dragi și cu familia în săptămânile următoare, dar vă poate îmbunătăți și relația cu dvs. înșivă pe măsură ce aflați despre nevoile și dorințele intime. Puteți ajunge la inima voastră acum, dobândind o nouă înțelegere a ceea ce aveți nevoie de la viață în ceea ce privește dragostea, plăcerea, confortul și frumusețea.

Pești

Venus își începe tranzitul în sectorul vostru de comunicare și până pe 23 mai, nevoia voastră de a vă împărtăși gândurile și sentimentele crește – la fel și capacitatea voastră de a face acest lucru! S-ar putea să primiți vești fericite sau puteți beneficia de publicitate pozitivă. Venus aduce mai multă plăcere, farmec și căldură în săptămânile următoare. Îți rafinează și îmbunătățește abilitățile tale sociale, de învățare și de conectare. Compatibilitatea mentală este de o importanță deosebită în relațiile amoroase din timpul acestui ciclu.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri