Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Opoziția dintre Soare și Neptun aduce confuzie și dezamăgiri

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Opoziția dintre Soare și Neptun aduce confuzie și dezamăgiri

de Andreea Tiron    |   

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Gemenii nu știu încotro se îndreaptă, Fecioarele sunt demoralizate, iar Vărsătorii trebuie să evite cu orice preț tranzacțiile financiare.

Berbec
Opoziția anuală dintre Soare și Neptun de astăzi aduce confuzie. Interesul tău pentru muncă și sănătate este semnificativ în această perioadă, datorită tranzitului Soarelui prin casa ta solară a șasea, dar săptămâna aceasta poți avea dificultăți în găsirea unui echilibru sănătos între muncă și odihnă sau între sănătatea fizică și cea mentală/emoțională. Tranzitele de astăzi îți amintesc să respecți ritmurile naturale ale corpului tău, în loc să le provoci. 

Taur
Luna intră în semnul tău pentru câteva zile, aducând emoțiile la suprafață. Opoziția Soare-Neptun de astăzi este un eveniment anual care îți amintește să lucrezi asupra așteptărilor tale. De asemenea, îți cere să acorzi mai multă atenție nevoilor tale foarte reale de a visa, imagina și crede, în special în ceea ce privește viața ta socială. Astăzi pui sub semnul întrebării o situație incertă sau ambiguă legată de o prietenie. Nu este un moment în care vedem lucrurile clar, așa că este mai bine să amâni problemele importante. 

Gemeni
Opoziția anuală Soare-Neptun are loc astăzi și poți simți vulnerabilitate față de suișuri și coborâșuri legate de reputația ta, cariera sau probleme familiale și condiții de trai. Este posibil să nu știi încotro te îndrepți, iar cineva important din viața ta poate să nu fie pe aceeași lungime de undă cu obiectivele tale sau cu lipsa ta de obiective clare. Te lupți cu intuiția ta, nesigur dacă să ai încredere în ea. În realitate, condițiile de trai, relația cu familia și viața personală se îmbunătățesc în această lună. Căutarea ta pentru mai mult sens continuă și este probabil să întâmpini unele obstacole pe drum. 

Rac
Astăzi experimentezi o dezamăgire legată de comunicare, transport, proiecte sau învățare. Fii puțin mai atent dacă lucrezi cu date și cifre și fii precaut în comunicare, pentru a evita să fii interpretat greșit. Visează și creează, dar fii atent la chestiunile practice. Dacă cineva încearcă să obțină un angajament sau un răspuns definitiv de la tine și nu te simți pregătit, amână-l politicos pentru un moment mai sigur. 

Leu
A existat un focus mai puternic asupra lumii materiale și fizice în această perioadă, datorită tranzitului Soarelui prin casa ta solară a doua. Tranzitele de astăzi îți vor scoate însă la iveală un anumit nivel de nemulțumire spirituală. Ești pus în situația de a stabili limite cu cei care îți consumă timpul sau energia. Acest tranzit anual îți amintește de necesitatea de a acorda mai multă atenție nevoilor tale spirituale și emoționale. La nivel practic, evită să faci achiziții mari sau să împrumuți bani, cel puțin deocamdată, până când vei vedea lucrurile mai clar. 

Fecioară
Planetele din semnul tău sunt în conflict cu Jupiter și Neptun luna aceasta, iar acest lucru aduce suișuri și coborâșuri. De exemplu, opoziția Soare-Neptun de astăzi poate să te demoralizeze până când înțelegi scopul său. Poți oscila între imagini idealiste despre cineva sau o situație și cele mai pesimiste scenarii. Pentru rezultate mai bune, concentrează-te asupra lucrurilor pe care le iubești, în loc să îți pui speranțele în altă parte. Dacă ești nepregătit sau dezorganizat, orice dramă care are loc acum poate părea mai gravă decât este în realitate. 

Balanță
Luna intră astăzi în sectorul intimității tale și vezi noi fațete ale unei situații. Câteva tranzite de astăzi interferează cu percepțiile noastre, așa că este probabil mai bine să amâni concluziile. Opoziția Soare-Neptun sugerează că poate exista o lipsă de claritate, în special în ceea ce privește ceea ce se așteaptă de la tine și ceea ce aștepți tu de la alții. Munca și serviciul sunt în centrul atenției, dar nu ai motivație sau direcție. 

Scorpion
Visurile, speranțele și viața socială sunt de obicei în centrul atenției pozitive în această perioadă Totuși, opoziția Soare-Neptun de astăzi aduce un memento despre vise neîmplinite, ceea ce poate să te descurajeze temporar. Acest eveniment anual pare să scoată în evidență ceea ce lipsește în viața ta, însă este dificil să identifici exact despre ce este vorba, totul rezultând într-o nemulțumire vagă. Exista o confuzie în relațiile tale, dorințele și atracțiile tale până când îți dai seama ce se întâmplă. Tindem să oscilăm între fantezie și realitate până găsim un echilibru. Dragostea sau sentimentele afectuoase par epuizante astăzi dacă nu știi exact unde te afli în relațiile tale. 

Săgetător
Responsabilitățile și urmărirea obiectivelor tale sunt în prim-plan în această perioadă,  dar energiile de astăzi îți amintesc de vise neîmplinite, iar acest lucru duce la o scădere temporară a moralului.  Ambiguitățile legate de condițiile de locuit, familia sau insecuritățile cu privire la abilitățile tale par mai proeminente astăzi. O mică pauză pentru a te conecta mai bine cu intuiția ta te poate ajuta să te redirecționezi. 

Capricorn
Luna iese din sectorul tău de casă și familie și intră în sectorul fericirii tale astăzi, semnalând o nevoie de schimbare a atmosferei. Totuși, opoziția Soare-Neptun de astăzi poate temporar să arunce un văl peste percepțiile tale și este posibil să ai dificultăți în a te concentra. Fii atent să nu faci un angajament sau să te pronunți prea curând asupra unei probleme, până când ceața se limpezește și până când ești sigur de fapte. Așteptările pot uneori să strice momente perfect bune, așa că fă tot posibilul să păstrezi lucrurile realiste. 

Vărsător
Schimbarea semnului Lunii de astăzi te încurajează să acorzi o atenție deosebită casei sau vieții personale. Poți beneficia semnificativ din găsirea centrului tău emoțional. Făcând ceva util în jurul casei poate îndeplini o nevoie emoțională astăzi. Totuși, opoziția Soare-Neptun poate temporar să te descurajeze sau să-ți încurce percepțiile. Neclaritatea legată de bani, datorii și posesiuni comune poate apărea puternic acum, dar asta indică faptul că e nevoie să-ți reevaluezi obiectivele materiale sau așteptările. Este mai bine să amâni tranzacțiile financiare importante, cel puțin până când vei vedea lucrurile mai clar. În relații, granițele pot fi neclare, așa că fii atent să nu păstrezi o imagine idealizată a unei persoane, unui proiect sau unei relații care nu este ancorată în realitate. Nesiguranța legată de resursele tale poate afecta și relațiile. Valorifică-ți latura imaginativă astăzi, când este potrivit să faci acest lucru! Îți poate oferi o perspectivă mai clară asupra situațiilor.

Pești
Schimbarea semnului Lunii de astăzi îți stimulează curiozitatea și îți crește dorința de varietate. Totuși, cu Soarele și Neptun în opoziție astăzi, poate fi dificil să vezi oamenii și situațiile așa cum sunt cu adevărat. Este chiar mai posibil ca ceilalți să nu te vadă clar pe tine și ar fi bine să eviți să încurajezi acest lucru, chiar dacă este tentant să eviți disconfortul prezent. Dacă cineva pare să te preseze pentru un răspuns ferm sau un angajament, s-ar putea să simți nevoia să te retragi. Deși această opoziție anuală a avut loc în timp ce Neptun se află în semnul tău de mulți ani, aceasta este ultima și lucrurile încep să se schimbe! 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri