Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru vara 2019. Vor apărea destule probleme care trebuiesc acum rezolvate

Horoscopul runelor pentru vara 2019. Vor apărea destule probleme care trebuiesc acum rezolvate

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru această vară. Numerologul spune că vom avea parte de mult neprevăzut.

HOROSCOP Berbec - Dragoste: sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. Trebuie să ai răbdare și să le tratezi pas cu pas. Carieră: La carieră să nu se grăbească, va fi o evoluție lentă. Se ajunge acolo unde își doresc ei, dar nu când își doresc. Trebuie să aștepte. Sănătate: Fac un consum enorm de energie. Revigorarea va veni la începutul lui septembrie. Bani: Trebuie să controleze bine portofelul.

HOROSCOP Taur - Dragoste: se amână spre toamnă până se va elibera de toate obligațiile. Au fost sufocați în ultima perioadă și au nevoie de liniște și libertate. Carieră: posibile ascensiuni dar și căderi spectaculoase. Dacă se grăbesc vor avea de pierdut. Sănătate: sunt rezistenți, dar au nevoie de pauze. Bani: finanțele depind de evoluția profesională.

​​​​​​​HOROSCOP Gemeni - Dragoste: sunt în căutarea dragostei. Încearcă să se armonizeze în cuplu. Carieră: tentația de a munci puțin și a câștiga mai mult. Sunt aerieni și refuză să coabare cu picioarele pe pământ. Sănătate: uzare prematură a energiilor active. Trebuie să meargă la medic mai des. Nu trebuie să neglijeze problemele de sănătate. Bani: până în august cheltuie foarte mult.

​​​​​​​HOROSCOP Rac - Dragoste: vor mai multă afecțiune din partea partenerului. Sunt puși pe agățat. Carieră: e bună cu puțin respiro. Nu trebuie să muncească așa mult. Sănătate: consum nervos exagerat, va duce la o uzură generală. Trebuie să se stăpnească. Bani: fac bilanțul. Văd cât au cheltuit. Se întind mai mult decât le e plapuma.

​​​​​​​HOROSCOP Leu - Dragoste: e o vară de foc. Se pot naște relații necunoscute, care sunt binevenite. Nu trebuie să vă nemulțumiți partenerul și nu trebuie să îl neglijați. Carieră: bună, eforturile fără o bună organizare vă pot face haotic. Sănătate: e singura sursă care poate să îi îngrijoreze. Vor fi epuizați. Atenție la consumul de energie. Bani: situația e haotică. Nu trebuie să cheltuiască mult.

​​​​​​​HOROSCOP Fecioară - Dragoste: complică existența. Nu au parte de dragoste. Țin partenerii la distanță și trăiesc cu amintiri. Trebuie să încerce să trăiască în prezent. Carieră: vor căuta variante să își facă munca mai ușoară. Sănătate: toate lunile de vară vor veni pe latură de sănătate cu încărcătură negativă. La primul semn, trebuie să meargă la control medical. Bani: e o perioadă în care nu trebuie să nu se bazeze pe noroc.

 

Citeste aici horoscopul integral

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri