Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Încep sferturile de finală ale Cupei României cu meciul Chindia – Sepsi

Încep sferturile de finală ale Cupei României cu meciul Chindia – Sepsi

Faza sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2021-2022, debutează marți cu partida dintre Chindia Târgoviște și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, urmând ca celelalte partide să se joace până pe 2 decembrie.

 

O echipă din Liga 3, ACSO Filiași, două din Liga 2, FC Buzău și Politehnica Timișoara, și alte 5 din primul eșalon își dispută unul din cele patru locuri în semifinalele competiției.

Primul duel aduce față în față pe Chindia Târgoviște și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Cele două s-au întâlnit și în weekend, în Liga 1, la Sfântu Gheorghe, într-un meci încheiat la egalitate, scor 0-0.

Chindia Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe propun o rețetă de meci cu deznodământ imprevizibil. Un duel echilibrat, care se anunță îndârjit, nu degeaba în 4 din ultimele 5 dueluri directe s-au marcat maximum 2 goluri.

În Cupă, runda trecută, ca echilibrul să fie întărit încă o dată, ambele s-au impus cu 1-0 în deplasare. Chindia la Mediaș, iar Sepsi la FCU Craiova 1948.

Sepsi are în palmares o finală de Cupa României, pierdută cu FCSB, în vreme ce pentru băieții lui Săndoi, o performanță similiară ar putea reprezenta șansa de a marca istoric perioada bună din ultimii ani.

Programul sferturilor

Marți, 30 noiembrie 2021
Chindia Târgoviște – Sepsi OSK 20:30

Miercuri, 1 decembrie 2021
FC Buzău – FC Voluntari 15:30
Politehnica Timișoara – Fotbal Club Argeș 18:30

Joi, 2 decembrie 2021
ACSO Filiaşi – CS Universitatea Craiova 20:30

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: fotbal cupa romaniei
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri