Jurnalul.ro Horoscop Influența Echinocțiului de toamnă asupra zodiilor. Se lămuresc toate confuziile din trecut

Influența Echinocțiului de toamnă asupra zodiilor. Se lămuresc toate confuziile din trecut

de Moira Dună    |   

Echinocțiul de toamnă marchează începutul toamnei astrologice, iar longitudinea astronomică a Soarelui atinge 180 de grade. Mai concret, ziua și noaptea sunt egale.  În acest an, echinocțiul are loc pe 23 septembrie. 

Soarele intră în Balanță pe 22 septembrie, marcând începutul unui nou sezon. În următoarele trei luni vom experimenta cinci planete care își reiau mișcarea directă și două eclipse, ajutând la clarificare și la lămurirea oricărei confuzii din trecut, scrie cbc.ca.

Oprirea rapidă a planetei comunicării Mercur în Fecioară, pe 2 octombrie, ne va  face să ne recăpătăm calmul deși nu vom ieși complet la lumină până pe 16 octombrie, când Mercur își încheie perioada de umbră în Balanță. Numai atunci ne vom simți în siguranță să facem lucruri precum semnarea contractelor, achiziționarea de noi tehnologii și călătorii scurte.

Transformatorul Pluto își va relua mersul direct pe 8 octombrie, staționând în ambițiosul Capricorn. Pe măsură ce planeta sexului, morții, renașterii și reînnoirii se mișcă prin acest semn cardinal de pământ, el aduce la lumină dorințele noastre subconștiente și ne cere să luăm în considerare modul în care vrem putere prin munca noastră. Ne va trebui un moment pentru a reflecta asupra aspectelor vieții care au avut parte de metamorfoză în acest timp.

Retrodradarea planetei Saturn îi va mulțumi pe cei care au depus eforturi cu ei înșiși. Această planetă care guvernează structura ne încurajează, de la începutul lunii iunie, să creăm noi reguli pentru a avea o viață mai bună viață. Când Saturn se oprește în Vărsător, pe 22-23 octombrie, el ne va sprijini călătoriile, infuzându-ne cu un nou sentiment de maturitate. Ne vom simți obligați să ne asumăm acțiunile și să ne canalizăm energia spre crearea stabilității și către un viitor pentru comunitățile noastre în general.

Când o eclipsă parțială de Soare în Scorpionul strategic va avea loc pe 25 octombrie, vom avea ocazia să ne stabilim o intenție puternică. Eclipsele solare pot aduce noi începuturi, Soarele și Luna lucrând în aceeași porțiune a cerului pentru a ne ajuta să ne concentrăm energia și gândurile. În timpul și în jurul eclipsei de Soare, va trebui să ne așteptăm la evenimente neprevăzute, ciudate și incitante, care ne va provoca să reacționăm sau să ne adaptăm. Această eclipsă de Soare din Scorpion ne va provoca să fim sinceri despre cum să ne schimbăm în bine.

Apoi trebuie să facem un pas înapoi pentru a ne aduna pe 30 octombrie, în timp ce staționările lui Marte, orientate spre acțiune, retrogradează în Gemenii expresivi. Când planeta roșie se mișcă în sens invers, puterea lui este mai mică și energia noastră tinde să scadă. Poate dura mai mult timp să ne dezvoltăm, să lansăm noi proiecte și să fim motivați. Deoarece Marte ne guvernează emoțiile puternice, va fi, de asemenea, important să luăm lucrurile încet și să fim mai conștienți de acțiunile noastre în această perioadă pentru că izbucnirile de furie vor face mai mult rău decât bine.

Odată cu eclipsa totală de Lună în Taurul iubitor de securitate, pe 8 noiembrie, vom fi chemați să ne ascultăm emoțiile, în timp ce ne dezvăluie ceea ce nu ne mai folosește. Eclipsele de Lună pot duce la sfârșitul unui model, relație sau situație care nu mai are relevanță în lumea noastră. Va trebui să facem spațiu pentru lucrurile pe care vrem să le primim în viitor.

Când opririle generoasei planete Jupiter sunt direcționate în Pești, pe 23 noiembrie, vom fi încurajați să ne exprimăm dorințele creative. Acest tranzit ne va ajuta, de asemenea, să ne bucurăm de o perspectivă romantică asupra vieții . Marele benefic este demn în Pești, ceea ce îi mărește puterile de abundență. Spre deosebire de retrogradările altor planete, cea a lui Jupiter oferă o șansă de a explora oportunitățile ratate și de a sărbători victoriile. Așa că este momentul să profităm  la maximum de această energie utilă până când Jupiter începe din nou să avanseze.

În cele din urmă, vom reintra într-o lume fantezie creată de noi pe 3 decembrie, când visătorul Neptun merge direct prin sensibilii Pești. Un spirit reînnoit de generozitate, compasiune și empatie este împărtășit de toți atunci când Neptun locuiește în acest semn de apă mutabil. La fel ca Jupiter, Neptun este demn și în Peștii empatici, încurajând laturile noastre spirituale. Acesta va fi un moment pentru a ne concentra pe căutarea unui sens mai profund.

Berbec

Succesul poate fi mai aproape decât crezi. Dacă te-ai străduit să creezi noi reguli și structuri care să-ți susțină munca, ai putea fi recompensat atunci când strictul Saturn  va intra direct în Vărsătorul independent, pe 22-23 octombrie. Pe 25 octombrie, eclipsa de Soare din Scorpionul hotărât va vedea Soarele tău creativ întâlnindu-ți Luna, care guvernează interiorul tău. Aceasta ar putea fi o oportunitate pentru a-ți folosi mintea rapidă pentru a găsi noi modalități de a obține stabilitate și de a prelua controlul asupra circumstanțelor din viața ta. S-ar putea să simți că energia îți este slăbită atunci când Marte se retrogradează în Gemeni, pe 30 octombrie. Redu astfel eforturile pentru a-ți potrivi starea de spirit și acordă atenție practicilor de sănătate. Vei fi gata să revii când planeta roșie va continua în noul an. Apoi pregătește-te să cureți orice bagaj emoțional pe 8 noiembrie, deoarece eclipsa de Lună din Taurul stabil îți va permite să tai legăturile cu orice, sau cu oricine, care te împiedică să-ți atingi obiectivele.

Taur

Este timpul să arățiiubire celor dragi. S-ar putea să te simți  încântat să îți urmărești intersele romantice atunci când Pluto reia mișcarea directă, pe 8 octombrie. Dacă ești singur, vi fi gata să te îmntâlnești cu cineva care te atrage. Dacă te afli într-o relație, acum este momentul să te deschizi spre cele mai profunde dorințe. Pe 25 octombrie, eclipsa de Soare va aduce noi oportunități în relațiile vtale. Pe măsură ce Soarele se alătură Lunii, vei avea șansa dunui nou început cu oamenii care contează cel mai mult,. Când Marte retrogradează în Gemenii intelectuali, pe 30 octombrie, s-ar putea să descoperi că îți este mai dificil să te conectezi cu vocea ta interioară sau să simți că este timpul să explorezi diferite fațete ale sistemului tău de credințe. În loc să te forțezi să găsești o conexiune, încearcă să-ți liniștești gândurile, astfel încât să te poți reconecta cu corpul tău. În cele din urmă, eclipsa de Lună, din 8 noiembrie, în Taur te va ajuta la demascarea oricăror comportamente dăunătoare în relațiile voastre. Acordă atenție sentimentelor pe care le trezește Soarele, și care se opune lunii tale interioare, mărind inconsecvențele dintre tine și oamenii pe care îi iubești.

Gemeni

Cât de bine ai avut grijă de tine? Când o eclipsă de Soare în Scorpionul tenace sosește pe 25 octombrie, Soarele se va întâlni cu Luna, încurajându-te să fii atent la următoarele mișcări și să te pui pe primul loc. Eclipsa de Lună din 8 noiembrie în Taurul stabil te va ajuta să ștergi sarcinile care îți ocupă  mult timp. Folosește această eclipsă pentru a-ți recupera timpul și energia. Vei putea vedea imaginea de ansamblu atunci când Jupiter va merge direct în Pești, pe 23 noiembrie. Dacă ești singur, acesta ar putea fi un moment frumos pentru a te întoarce în lumea întâlnirilor. Dacă ești într-o relație, acest tranzit poate ajuta la întărirea conexiunii tale, reinvitând jocul. Dacă ai adoptat o viziune sobră asupra muncii tale, de când Neptun a devenit retrograd în iunie, vei putea avansa profesional când va relua mersul direct, pe 3 decembrie. Asigură-te doar că urmărești adevărul în timp ce te scufunzi în lumea incitantă a posibilităților. 

Rac

Ai învățat cevadespre relații în ultima vreme. Începând cu 4 iunie, Saturn te-a obligat să preiei controlul. Când va smerge direct în Vărsătorul analitic pe 23 octombrie, problemele inimii vor deveni mult mai ușor de gestionat. Fie că ești singur sau îmntr-o relație, te  vei simți pregătit să oferi spațiu oamenilor și să te bucui de mai multă libertate personală. Eclipsa de Soare din Scorpion ar putea aduce câteva schimbări interesante, pe 25 octombrie, oferindu-ți o nouă șansă de a-ți urmări dorința inimii. Dacă profiți de șansa de a-ți urmări obiectivele, acest lucru ar putea crea magie în acest domeniu al vieții voastre. Pe 30 octombrie, Marte va începe una dintre rarele sale retrogradări, realiniindu-ți obiectivele și obiceiurile profesionale. Dacă poți lua câteva indicii din univers în timpul acestui tranzit, vei putea încorpora noi strategii puternice pentru a preveni epuizarea și a-ți menține starea de spirit echilibrată. În cele din urmă, eclipsa de Lună din noiembrie ar putea dezvălui câteva adevăruri dure. Pentru a evita un semnal de trezire urât, fii sincer cu tine însuți în legătură cu capacitatea ta de a menține un anumit stil de viață. Trebuie să înțelegi cum să restabiești echilibrul, altfel echilibrul se va restabili singur.

Leu

Mentalitatea ta financiară este în continuă evoluție. Când Mercur merge direct în Fecioara exigentă, pe 2 octombrie, ai putea învăța câteva lecții despre sporirea bogăției tale. Evită totuși să faci investiții și să semnezi documente importante înainte de 16 octombrie. Este mai bine să fii sigur decât să-ți pară rău, deoarece planeta mesager își încheie perioada de umbră în Balanța materialistă. În timp ce Saturn își încheie retrogradarea pe 22-23 octombrie, te va ajuta să folosești instrumentele pe care le-ai dezvoltat pentru a-ți îngriji corpul, mintea și spiritul. Vei putea adopta o nouă rutină de sănătate care face minuni. Dacă ai căutat să creezi mai multă armonie în spațiul tău, vei avea un moment extraordinar să faci acest lucru în timpul eclipsei de Soare din Scorpionul determinat, în 25 octombrie. Stabilește-ți intenția de a te îndrepta spre obiective care îți vor aduce sprijin și dragoste. Apoi pregătește-te pentru situații dificile care implică responsabilitățile tale în timpul eclipsei de Lună din 8 noiembrie în Taurul iubitor de securitate. Fii gata să-ți iei rămas bun de la orice iese din viața ta și care nu mai servește unui scop.

Fecioara

Faci adaptarea la schimbare să pară ușoară dar asta pentru că ai experiență în schimbarea setului de abilități. Când Mercur începe să avanseze, pe 2 octombrie, vei putea continua să te îmbunătățești. Așteaptă-te să abordezi la orice obiectiv profesional până când Mercur își încheie perioada de umbră post-retrogradă, pe 16 octombrie. Te vei putea bucura de puțină relaxare, în timp ce Saturn, va sta direct în Vărsător, pe 22-23 octombrie. Așa că ridică-te pe picioarele tale, în timp ce planeta organizării, timpului și structurii își reia mișcarea înainte. Saturn este aici pentru a aplica regulile, un confort pe care te bazezi. Pe 25 octombrie, eclipsa de Soare din Scorpion te va încuraja să te gândești la modul în care vreio să îmbunătățești interacțiunile. Gânddește-te la ceea ce dorești să schimbi și pune-ți o dorință.Apoi, în timpul eclipsei de Lună din Taur pe 8 noiembrie, ți se va cere să eliberezi spațiu pentru a face loc unor noi moduri de gândire. Poate fi necesar să-ți ajustezi opiniile sau să renunți la o metodă veche de gândire pentru a merge cu adevărat înainte.

Balanta

E timpul să fii atent la cifre. Dacă problemele financiare ți-au provocat anxietate în ultimul timp, vei putea relua controlul în timpul smersului direct al lui Pluto în Capricornul realist, pe 8 octombrie. Amintește-ți că ai abilitățile și intuiția pentru a crea abundența pe care o cauți. Eclipsa de Soare din Scorpionul perceptiv, din 25 octombrie, îți va oferi o altă oportunitate de a-ți manifesta dorințele. Folosește această zi pentru a reflecta la cum te-ai putea simți fără stresul îngrijorărilor financiare. Apoi, fă pași pentru a-l transforma în realitate. Pe măsură ce Marte retrogradează în Gemenii superficiali, pe 30 octombrie, inima ta pasională poate începe să se răcească puțin și ți-ar putea fi mai dificil să-ți invoci farmecele sau să-ți ridici libidoul. Vestea bună este că vei putea să ieși de cealaltă parte cu o nouă scânteie care crește, în ianuarie 2023. Eclipsa de Lună din Taur, pe 8 noiembrie, te va ajuta să înțelegi mai bine bogăția ta, găsind câțiva factori cruciali care ar putea să te rețină. Acordă-ți timp pentru a te uita pe extrasele de cont, datoriile și împrumuturile, astfel încât să poți crea un plan de acțiune care îți permite să-ți atingi obiectivele.

Scorpion

Te-ai simțit dezumflat în ultima vreme? Acordă atenție viselor și dorințelor tale, mai ales când Pluto, merge direct, pe 8 octombrie. Continuă să ai o atitudine introspectivă în timpul acestui tranzit, deoarece te poate ajuta să-ți vindeci rănile emoționale. Pe 3 decembrie, vei fi inspirat să visezi mare și să conceptualizezi idei frumoase pentru casa ta. În timpul eclipsei de Soare în Scorpionul entuziast, din 25 octombrie, te așteaptă un moment magic. Soarele și Luna se vor lega, oferindu-ți șansa de a  transforma cele mai sălbatice vise în realitate. Fă-ți o strategie pentru următoarele acțiuni. Când Marte va retrograda în Gemenii adaptabili, pe 30 octombrie, s-ar putea să ai nevoie de puțină resetare. Dacă te simți mai letargic sub această influență, asigură-te că nu te forțezi prea tare, pentru a evita epuizarea. Realizările ar putea apărea în jurul datei de 8 noiembrie, cu eclipsa de Lună în Taur. Pe măsură ce Soarele se opune Lunii este un moment bun să observi dezechilibrele și să faci ceva în privința lor. În caz contrar, natura karmică a eclipselor ar putea face asta pentru tine.

Săgetător

Tenacitatea ta este inspiratoare. Ai făcut pași pozitivi către crearea unui viitor financiar mai sănătos, chiar dacă a trebuit să învăeți câteva lecții importante despre gestionarea banilor. Păstrarea acestei mentalități de perseverență va fi esențială pentru a-ți atinge obiectivele atunci când Saturn va reveni la mersul dinrect prin Vărsător, pe 23 octombrie. Apoi, eclipsa de Soare din 25 octombrie îți va deschide ușile adânc în mintea ta. Soarele și Luna se întâlnesc și vei avea un moment de aur pentru a a-ți crea viziunea asupra unui viitor ideal. Lucrează la rezolvarea durerilor din trecut pentru a face loc pentru sentimente înălțătoare. În timpul eclipsei de Lună din 8 noiembrie, vei fi provocat să-ți reduci lista de lucruri de făcut în favoarea unei mai bune susțineri a spiritului. Trebuie să iasă ceva din farfurie pentru ca tu să înflorești. Apoi, când Neptun, va merge direct în Peștii creativi, pe 3 decembrie, vei fi inspirat să visezi mare și să conceptualizezi idei frumoase pentru casa ta.

Capricorn

Ești gata să revii la ritmul tău? Când Mercur își reîncepe mersul direct în Fecioara meticuloasă, pe 2 octombrie, vei înlătura orice neregulă din rutina ta. Dar, în timp ce lucrurile devin mai ușor de gestionat, vei dori să rfii atenți pla probleme de program și comunicare greșită până pe 16 octombrie. Dacă te-ai chinuit să stabilești noi obiective sau să adopti o abordare mai activă a vieții tale sociale, vei fi într-o poziție privilegiată pentru a-ți manifesta succesul în eclipsa de Soare din 25 octombrie, în Scorpionul strategic. Pe măsură ce Soarele tău se întâlnește cu Luna stabilește-ți intenția de a-ți hrăni relațiile. Pe 8 noiembrie, eclipsa de Lună va dezvălui orice inconsecvență în planurile tale de succes. Pe măsură ce Soarele se opune Lunii tale, va trebui să iei o decizie care te va ajuta să devii o persoană mai puternică și mai iubitoare. Apoi, când Neptun va merge direct în Peștii imaginativi, pe 3 decembrie, limbajul tău va deveni mai expresiv și mai distractiv. Înainte de această mișcare directă, probabil ai vorbit fără să convingi. Permite oamenilor să-ți vadă atât latura mai blândă, precumși simțul umorului.

Vărsător

Te gândești la o schimbare semnificativă în carieră,? Ai putea fi în pragul unei noi aventuri pe 8 octombrie, când Pluto smerge direct în Capricornul responsabil, cerându-ți să-ți recâștigi puterea. Dacă încă nu ești pregătit să mergi singur, s-ar putea să fii inspirat să-ți susții valoarea și să ceri o mărire de salariu sau o promovare. Când eclipsa de Soare va sosi pe 25 octombrie, Soarele și Luna or lucra împreună pentru a crea un viitor mai luminos. Scrie un obiectiv pentru munca ta și pune-l la vedere pentru a ajuta la menținerea unei mentalități de succes. Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie te va ajuta să descoperi ceea ce nu -ți mai folosește. În timp ce Neptun a fost restrograd, ai avut șansa să-ți înțelegi destul de clar finanțele. Când Neptun revine la mersul direct, pe 3 decembrie, vei fi gata să te distrezi din nou cu banii tăi. Dacă poți reține lecțiile pe care te-a învățat retrogradare despre gestionarea veniturilor tale, acum vei ști ce să faci.

Pești

Sunt prea multe lucruri în mintea ta? Folosește-ți intuiția naturală pentru a-ți micșora concentrarea în timpul eclipsei de Soare în Scorpionul inteligent din 25 octombrie. Soarele și Luna sunt setate să se conecteze, ceea ce va crea pentru tine un moment ideal pentru a-ți stabili o intenție.  S-ar putea să te trezești din criză financiară începând cu 30 octombrie, când Marte retrogradează. Pe de o parte, te poți simți mai presus de plăcerile materiale. Pe de altă parte, s-ar putea să te trezești că râvrei lucruri în afara bugetului tău. În cel de-al doilea caz, respiră adânc,  totul este despre găsirea echilibrului. Exersează economisirea banilor până în ianuarie 2023, când Marte își finalizează retrogradarea. Eclipsa de Lună care sosește pe 8 noiembrie ar putea fi vitală pentru a-ți găsi conexiunea între gândire și vorbire. Soarele se opune Lunii dezvăluind ceea ce îți împiedică capacitatea de a absorbi informații. Acordă atenție semnelor care îți vor îmbunătăți gândirea și te vor ajuta să mergi mai departe. Pe 3 decembrie, Neptun revine la mersul direct în Peștii imaginativi, permițându-ți să te scufunzi în lumea ta fantastică. Vei fi gata să-ți cauți locul în colectiv și să-țci folosești spiritul generos pentru a-i ajuta pe alții. Amintește-ți doar să ții picioarele pe pământ și să nu lași pe nimeni să profite de inima ta blândă.

 

 

 

 

Subiecte în articol: echinoctiu de toamna
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri