Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic de coșmar pe Autostrada Soarelui, dar şi pe Valea Prahovei și Valea Oltului. Polițiștii recomandă șoferilor să folosească rute alternative

Trafic de coșmar pe Autostrada Soarelui, dar şi pe Valea Prahovei și Valea Oltului. Polițiștii recomandă șoferilor să folosească rute alternative

de Redacția Jurnalul    |   

Duminică după-amiază se circulă în coloană pe anumite tronsoane din Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală, dar este aglomerație și pe Valea Prahovei și Valea Oltului, avertizează Centrul Infotrafic.

Potrivit polițiștilor, se înregistrează valori intense de trafic pe Autostrada A2 pe sensul dinspre Constanța către București (în medie 40-50 de autovehicule/minut), unde se circulă pe alocuri în coloană între localitățile Medgidia și Cernavodă, județul Constanța.

În condiții de aglomerație se circulă și pe Valea Prahovei (DN 1), între stațiunile Azuga și Bușteni, pe sensul Brașov – Ploiești, precum și pe Valea Oltului (DN7) între localitățile Brezoi și Călimănești, pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii recomandă șoferilor să folosească și rute alternative, să evite să aibă preocupări de natură a le distrage atenția de la condus, să nu se angajeze în depășirea coloanelor, să se asigure foarte bine înainte de a schimba direcția sau banda și să nu circule/oprească pe banda de urgență.

„În nicio situație nu conduceți după ce ați consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive!”, transmite Centrul Infotrafic.

(sursa: Mediafax)

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri