Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lionel Messi va reveni la Inter Miami după două luni de recuperare după accidentare

Lionel Messi va reveni la Inter Miami după două luni de recuperare după accidentare

de Redacția Jurnalul    |   

Lionel Messi a primit acordul medicilor să joace din nou după ce a avut nevoie de două luni pentru a se recupera după o accidentare la gleznă. Inter Miami a informat că argentinianul va reveni în formație cu ocazia meciului cu Philadelphia, de sâmbătă, găzduit de clubul său.

„Messi este disponibil”, a declarat antrenorul lui Inter Miami, Gerardo «Tata» Martino, vineri, înaintea ședinței de pregătire a echipei, citat de Fox Sport.

Martino nu a dezvăluit dacă Messi va fi titular, dacă va intra în joc ca rezervă sau dacă există un plan privind numărul de minute pe care le poate juca.

Revenirea sa va fi cu siguranță benefică pentru clubul cu cele mai bune rezultate din acest sezon în Major League Soccer. Messi a ratat nouă meciuri consecutive în MLS și 15 meciuri în total în acest sezon, dar echipa are în continuare cel mai bun punctaj din ligă și s-a calificat în playoff.

Cea mai recentă apariție a lui Messi pentru Inter Miami a fost pe 1 iunie, lipsind mai întâi în timp ce a evoluat pentru Argentina în Copa America și apoi din cauza problemei la gleznă.

Messi s-a accidentat în finala Copa América, pe 14 iulie

El a revenit la antrenamentele de grup cu Inter Miami la sfârșitul lunii trecute și, din cauza unei pauze pentru meciurile de calificare la Cupa Mondială în curs de desfășurare, echipa nu a mai jucat de două săptămâni - oferindu-i mai mult timp pentru recuperare.

Messi are 12 goluri și 13 pase decisive în 12 meciuri din MLS în acest sezon. În ciuda faptului că a ratat practic jumătate din meciurile lui Inter Miami, cele 13 pase decisive ale sale sunt pe locul al treilea în MLS, iar în clasamentul golgheterilor este pe locul al 13-lea, liderul Christian Benteke, de la DC United, având 18 reușite.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: messi inter miami mls recuperare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri