Jurnalul.ro Ştiri Observator Lucrări de reparaţii la reţeaua de termoficare. 875 de blocuri din Sectorul 5 nu vor avea apă caldă

Lucrări de reparaţii la reţeaua de termoficare. 875 de blocuri din Sectorul 5 nu vor avea apă caldă

de Redacția Jurnalul    |   

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire şi de reparaţii pe conductele reţelei termice în zone din Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES, se va interveni la reţeaua termică primară - conducta Dn 700mm - în zona străzilor Sergent Nuţu Ion, Sebastian şi Buzoieni din Sectorul 5.

Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 56 puncte termice (875 de blocuri) până în data de 1 septembrie, la ora 23,30.

"Anul de punere în funcţiune a conductelor din această zonă este 1984, această porţiune de reţea având o vechime de peste 40 de ani. Toate aceste tronsoane de reţea sunt cuprinse în obiective din proiectul POIM, iar începerea lucrărilor de modernizare este programată pentru anul viitor. Până atunci, se impun intervenţii punctuale, cu rolul de a asigura funcţionarea întregului sistem de termoficare până la începerea lucrărilor de modernizare. Pe măsură ce lucrările sunt finalizate şi ruta de alimentare cu agent termic permite furnizarea agentului termic, punctele termice sunt repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. Astfel, se vor pune în funcţiune, succesiv, mai întâi punctele termice din zona Nuţu Ion, urmând ca, la final, să fie alimentate şi pornite cele din zona Sălaj şi de pe Calea Ferentari", precizează sursa citată. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri