Jurnalul.ro Horoscop Luna plină, 21 iulie 2024: Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Luna plină, 21 iulie 2024: Ghid astrologic pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |   

Luna plină răsare pe 21 iulie, la 3:17 a.m., în Capricorn. Ca semn cardinal de Pământ, Capricornul ne încurajează să luăm inițiativa în urmărirea obiectivelor noastre și în manifestarea rezultatelor tangibile. Se află vizavi de Rac pe roata zodiacului, simbolizând un echilibru între ambiție și securitate emoțională.

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Berbecii vor avea vedea un moment important în cariera lor. Luna plină ar putea aduce o recompensă semnificativă pentru munca grea.

Sporește-ți natura ambițioasă. Așteaptă-te la un moment esențial în cariera ta, în care luna îți energizează ambițiile și evidențiază viața profesională. Acest lucru ar putea duce la o promovare, un premiu, o recunoaștere publică sau o nouă ofertă de muncă dacă te afli pe calea cea bună. Cu toate acestea, dacă nu ești aliniat cu obiectivele tale, poate fi timpul să-ți restabilești planurile profesionale.

Taur (21 aprilie-20 mai)
Acesta ar fi un moment fantastic pentru Tauri de a-și planifica călătorii pe distanțe lungi sau pentru a se concentra pe relațiile internaționale, imigrație sau zborul într-un loc exotic.

Luna Plină din iulie te va pregăti pentru o oportunitate de a îmbrățișa expansiunea și aventura. Acum este momentul perfect pentru a ieși din zona ta de confort și a explora noi orizonturi. Această perioadă este ideală pentru planificarea călătoriilor pe distanțe lungi, concentrarea pe relațiile internaționale, luarea în considerare a imigrației sau pentru a pleca într-un loc exotic. Interacțiunea cu oameni, culturi și spiritualități diverse îți poate lărgi orizonturile. Dacă ești implicat în publicitate sau în mediul academic, așteaptă-te la schimbări semnificative.

Gemeni (21 mai-21 iunie)
Gemenii pot vedea sosirea unui pachet de beneficii mai mare, capital de risc, o linie de credit. În timpul fazei de Lună plină, probabil că vei îmbrățișa sensibilitatea și te vei apropia de cineva.

Așteaptă-te ca intimitatea și sexualitatea să fie aprinse în relația ta de dragoste. Cu toate acestea, există și șansa să te desparți. Alternativ, ar putea exista o schimbare în activele sau investițiile tale.

Rac (22 iunie-22 iulie)
Parteneriatul va fi cel mai important obiectiv al Racilor.

Este prevăzut un angajament pe termen lung dacă te afli într-o relație, cum ar fi să vă mutați împreună, să vă logodiți sau să vă căsătoriți. Totuși, s-ar putea să te confrunți cu realitatea și să mergeți pe drumuri separate. Această Lună plină poate aduce evoluții semnificative în contracte, negocieri și relații cu clienții în afaceri.

Leu (23 iulie-23 august)
Leii vor jongla cu multe responsabilități, planuri, rutine și proiecte diferite.

În jurul acestei Luni pline, vei avea o energie intensă. S-ar putea să închei un proiect major pentru angajatorul tău sau să te muți de la un loc de muncă la altul. Dacă în prezent nu ai serviciu sau cauți un loc de muncă mai bun, este momentul ideal pentru a rămâne vigilent și a aplica pentru noi oportunități.

Fecioară (24 august-23 septembrie)
Magia și romantismul sunt în aer pentru Fecioare. Stelele strălucesc cu atâta energie dulce.

Această perioadă este un moment uimitor pentru a te relaxa, a te distra și a îmbrățișa dorințele inimii tale. S-ar putea să trăiești momentul delectându-te cu ceea ce te face fericit. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, concentrează-te pe dragoste. Dacă ești creativ, acesta este și un moment grozav pentru a te scufunda în artă.

Balanță (24 septembrie-23 octombrie)
Balanțele vor avea noroc.. Aruncă o privire la casa și familia ta.

Vei găzdui un eveniment, inviți familia sau te pregătești pentru o mutare sau renovare. Dacă te gândești la schimbări, cum ar fi redecorarea sau chiar mutare, vei fi destul de norocos. Dacă familia ta are nevoie de asistență, este posibil să intervenii și să-i ajuți.

Scorpion (24 octombrie-22 noiembrie)
Lumea îi ascultă pe Scorpioni, chiar mai mult decât de obicei deoarece mintea și talentele lor de comunicare sunt la apogeu.

Luna Plină  este un moment excelent pentru a vorbi și a lua măsuri în ceea ce privește proiectele scrise, vorbite, publicitare sau educaționale. Un contract îți poate veni și în această perioadă. În plus, această dată s-ar putea să te inspire să schimbi lucrurile. S-ar putea să te simți atras de călătoriile pe distanțe scurte, ceea ce ți-ar aduce bucurie dacă pornești într-o aventură.

Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)
Banii se mișcă rapid pentru Săgetători, așa că este esențial să le acorzi atenție.

Este posibil să teaștepți la o mărire de salariu, la o nouă ofertă de muncă, la o oportunitate de muncă secundară sau la un client profitabil. Dacă vrei să crești tarifele ca freelancer, acum ar putea fi momentul perfect. Dacă, din orice motiv, o sursă de venit sau un loc de muncă se termină în această perioadă, atunci devii proactiv și vezi că o altă oportunitate este probabil chiar după colț. Acceptă provocarea.

Capricorn (22 decembrie-21 ianuarie)
Cea mai semnificativă Lună plină a anului vine și pare pregătită să aducă un punct culminant major în apropierea unui obiectiv personal sau profesional pe care Capricornii l-au urmărit cu sârguință.

Nu ezita să te afirmi și să preiei controlul Această perioadă ar putea evidenția și o relație din viața ta, dinamica și semnificația acesteia.

Vărsător (22 ianuarie-19 februarie)
Vărsătorii au nevoie să sew odihnească și să-și reîncarce bateriile.

Poți să-ți asculți inima, sufletul și trupul. Să te relaxezi este esențial pentru bunăstarea tuturor.

Pești (20 februarie-20 martie)
Te vei simți dornic să te conectezi cu mulți oameni. Universul te sărbătorește. Îmbrățișează acest moment și onorează viața.

Extinde-ți cercul de cunoștințe sau apelează la sprijin în cadrul comunității tale deoarece norocul este de partea ta. Nu ezita să-ți exprimi gândurile și ideile! Oamenii te ascultă și te apreciază cu adevărat, potrivit hindustantimes.com.
 

Subiecte în articol: zodii lună plină
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri