Jurnalul.ro Ştiri Locale Mâncare cu viermi la Spitalul Fundeni din Capitală. Bolnav de leucemie: „Orice bacterie îmi poate fi fatală”

Mâncare cu viermi la Spitalul Fundeni din Capitală. Bolnav de leucemie: „Orice bacterie îmi poate fi fatală”

de Redacția Jurnalul    |   

Bolnavii de leucemie internați în Spitalul Fundeni din Capitală au primit la micul dejun mâncare cu viermi.

Un pacient a filmat mâncarea care i s-a adus, în dimineața zilei de 23 iulie 2024, și a postat imaginile pe Facebook. 

Printre brânză, dulceață, suc de mere, bărbatul a primit și biscuiți cu ciocolată, printre care se vede cum circulă viermii.

Acesta spune că micul dejun i-ar fi putut fi fatal și crede că cei responsabili se joacă cu viața pacienților.

”Fără cuvinte… se joacă cu viața bolnavilor. Orice bacterie îmi poate fi fatală. Dacă apucam să mănânc din biscuiții aceia, îmi putea fi fatal”, a scris bărbatul în descrierea videoclipului.

Ulterior, bărbatul și-a comandat mâncare.

La câteva minute de la postarea videoclipului, internauții au comentat și l-au îndemnat pe pacient să facă toate demersurile necesare pentru ca cei responsabili să fie trași la răspundere.

”Da, da, nu este nicio glumă, uitați aici micul dejun, adus la Fundeni, la spitalul Fundeni, la bolnavii de leucemie. Fără cuvinte. Uitați-vă! Am vrut să mănânc un pic și, după cum se vede, ăsta este micul dejun pe care ni l-au dat, niște dulceață, suc, așa că... o să îmi comand ceva să mănânc, pentru că de aici mai rău te îmbolnăvești. Se văd, nu?!”, a spus pacientul.

Reacția spitalului

Conducerea Spitalului Clinic Fundeni se ascunde, refuzând să explice situația. 

Reporterul Spynews.ro a încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt al Institutului Clinic Fundeni, pentru a obține un punct de vedere în ceea ce privește videoclipul care circulă pe toate rețelele de socializare. Deși reporterul a fost înștiințat că va sta de vorbă telefonic cu directorul secției de leucemie, persoana care a ridicat receptorul s-a recomandat a fi o simplă infirmieră care nu poate oferi niciun fel de detaliu pe această temă.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri