Jurnalul.ro Unim generații Mihai Pocorschi: „Mi-am lăsat chitara jos și m-am ocupat de obligațiile părintești”

Mihai Pocorschi: „Mi-am lăsat chitara jos și m-am ocupat de obligațiile părintești”

de Georgiana Ionita    |   

În interviul acordat pentru Jurnalul Național, din campania Unim Generații, întrebat care este cea mai pregnantă amintire care il leagă de fiul său, Mihai Pocorschi a povestit un episod amuzant din copilăria lui Vladimir.

 

 

Vladimir avea cred că trei ani și frate-său vreo cinci ani. Eu cântam la Vox Maris într-o postură ciudățică spun eu, pentru că deși eram solist de rock, cântam în discotecă, cu negativ, dar așa a fost aranjamentul, plecasem din Holograf. La un moment dat, n-a putut să plece de la București soția mea și m-a lăsat cu amandoi. Eu aveam program seara și cum am avut întotdeauna o parte a operei mele dedicată dragostei, cântam în fața publicului feminin de dor, când, apare tânărul aici de față tragându-mă de pantalon: “tata, tata, vreau afară”. Ce să mai, “vreau caca” a zis. Este așa de amuzant pentru că în secunda doi am lăsat chitara jos și Andrei Partoș, care era disk jokey a zis “iată un tată erou!”. Deci mi-am lăsat chitara jos și m-am ocupat de obligațiile părintești”, povestește Mihai Pocorschi.

 

Stânjenit de mărturisirea hilară a tatălui său, Vladimir nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica: “O amintire amuzantă e de acum zece secunde când a terminat tata de spus această poveste jenantă”, însă seniorul l-a liniștit repede spunându-i că N-a fost nimic jenant, nici pentru mine nici pentru tine. Tu pentru că erai la vârsta la care lucrurile erau permise, iar eu nu aveam ce face în situația respectivă.”

 

Subiecte în articol: Mihai Pocorschi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri