Jurnalul.ro Ştiri Externe Yulia Navalnaya: Cartea autobiografică a lui Alexei Navalny va fi lansată pe 22 octombrie

Yulia Navalnaya: Cartea autobiografică a lui Alexei Navalny va fi lansată pe 22 octombrie

de Redacția Jurnalul    |   

Soția fostului opozant rus Alexei Navalny, Yulia Navalnaya, a anunțat luni prin platforma de socializare X că a terminat editarea cărții autobiografice a acestuia. Lansarea oficială va avea loc pe data de 22 octombrie în mai multe țări, inclusiv în limba rusă.

„Mă simt foarte ciudat să scriu aceste rânduri pentru a doua oară în acest an greu și oribil, dar am din nou vești bune pentru voi. A fost nevoie de mult timp, efort și munca multor oameni și sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au lucrat în aceste luni alături de mine.”, a scris Yulia Navalnaya pe X, în deschiderea postării în care a anunțat lansarea cărții.

„Asta e, am terminat cu suspansul. Când am anunțat autobiografia lui Alexei în aprilie, cea mai populară întrebare a fost: „Va fi în limba rusă?”. Iar acum pot să vă spun cu siguranță că da. Și va fi lansată în aceeași zi cu toate țările - 22 octombrie.”

Soția opozantului rus a mai spus că, din punctul său de vedere, autobiografia „a ieșit foarte bine”.

„În timp ce lucram la carte, am râs de o sută de ori și am plâns de o sută de ori. Probabil că voi, cei care l-ați iubit pe Alexei, l-ați susținut, ați luptat cu el, veți simți aceleași emoții. Fie ca această carte să fie o bucată din Alexei pentru fiecare dintre voi”, a mai scris ea, completând că începând de luni sunt deschise precomenzile pentru cartea lui Alexei Navalny.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: navalny autobografie lansare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri