Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Lansăm consultarea publică pentru extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă uzată

Nicușor Dan: Lansăm consultarea publică pentru extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă uzată

de Redacția Jurnalul    |   

Bucureștiul lansează procedura de consultare publică pentru elaborarea documentației necesare achiziționării serviciilor de proiectare și execuție aferente proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă”.

Potrivit primarului general Nicușor Dan, este vorba despre lucrările la loturile 2 și 3 ale proiectului, respectiv „Construire canal interceptor nou pe Șoseaua Olteniței, între colectoarele A1-A3” și „Construire canal Cheile Turzii”.

„ În acest sens, invităm operatorii economici interesați să participe la o ședință tehnică organizată în data de 16 iulie 2024, ora 10.00, la sediul Primăriei Capitalei. Fiecare operator economic poate desemna două persoane de specialitate care să participe la discuții, iar confirmarea participării și datele persoanelor desemnate se pot transmite la adresa de mail cristinadaniela.pop@pmb.ro până pe data de 15 iulie 2024, ora 16.00”, scrie Dan pe Facebook.

În cadrul discuțiilor, reprezentanții companiilor interesate de această investiție vor putea prezenta propunerile de întocmire a documentației de atribuire, valorile estimate ale lucrărilor, termenele de execuție și alte detalii tehnice, astfel încât să fie interesați de înscrierea la viitoarea procedură de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: nicusor dan consultarea publica apa
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri