Jurnalul.ro Ştiri Observator Continuă lucrările la patinoarul Flamaropol

Continuă lucrările la patinoarul Flamaropol

de Redacția Jurnalul    |   

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță, marți dimineață, că a dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol: „Începem cu actualizarea proiectului, care va fi gata în maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrările, care au termen de execuție 20 de luni”.

„Am dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. Începem cu actualizarea proiectului, care va fi gata în maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrările, care au termen de execuție 20 de luni”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

Complexul va avea 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare.

„Acesta este format din: o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv și de agrement. Arena va avea toate facilitățile, patinoar artificial, sală de conferințe, spații tehnice, de depozitare, vestiare, cabinete medicale. Centrul sportiv multifuncțional și de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spații pentru întreținere și recuperare fizică, pentru relaxare, sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale și pentru alimentație publică. Stadiul lucrărilor executate înainte de rezilierea contractului cu vechiul antreprenor este de 26%”, încheie Dan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri