Jurnalul.ro Cultură O nouă expoziție la META Spațiu

O nouă expoziție la META Spațiu

de Magdalena Popa Buluc    |   

Vă invităm joi, 26 septembrie | 18:00 la vernisajul expoziției de grup There’s more to the problem, alături de curatorul expoziției Francesco Giaveri la galeria de artă contemporană META Spațiu!

Expoziția There’s more to the problem este dedicată relației dintre texte și imagini și modului în care artiștii invitați prezintă și reprezintă textele. Sunt prezentate texte din perspective diferite pentru a explora contemplarea, narațiunea, lentoarea și percepțiile comune, ajungând la limitele limbajului însuși, pe care le experimentăm atunci când citim texte ca opere de artă.

Este textul scris pe o pânză o pictură? Sau este totuși doar un text?

Cu toate acestea, a picta un text reprezintă un proces lent, aproape ascetic.

Pictura este mai puternică ca niciodată în lumea artei contemporane, însă juxtapunerea imaginilor și a textelor este peste tot în cultura contemporană la nivel global. De la Instagram la meme-uri, această relație este un aspect cheie al înțelegerii comunicării care ne înconjoară în zilele noastre și spune multe despre modul nostru de viață.

???????????????????????????????????? ????????????????????????????

Artiști: Stefano Calligaro, Anna Dot, Petra Feriancová, Norbert Filep, Camille Llobet, Sorin Neamțu, Ian Waelder

Curator: Francesco Giaveri

Când: joi, 26 septembrie | 18:00

Unde: META Spațiu (B-dul Mihai Viteazu, nr. 1)

Expoziția face parte din proiectul Sci-art your life! co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri