Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Cardurile de carburant și soluțiile de gestionare a flotei de la Eurowag

(P) Cardurile de carburant și soluțiile de gestionare a flotei de la Eurowag

Pentru companiile de transport rutier din Europa, succesul se bazează pe capacitatea de a minimiza cheltuielile generale și irosirea resurselor. Soluția pentru atingerea acestui obiectiv este gestionarea eficientă a costurilor carburantului. Acest lucru este valabil pentru orice afacere care depinde de propria flotă de vehicule, indiferent de numărul de camioane.

Există însă și alte modalități prin care companiile de transport rutier de marfă cu experiență își pot reduce cheltuielile lunare. Printre avantajele de care pot beneficia clienții noștri se numără gestionarea flotei, plata taxelor de drum și curățarea vehiculelor. Cardul dvs. de carburant actual vă poate oferi toate aceste beneficii? Aflați în continuare cum poate contribui Eurowag la succesul afacerii pe care o aveți.

 

 

Cardurile de carburant contribuie la dezvoltarea industriei de transport rutier.

Cardurile de carburant sunt de neprețuit pentru orice companie care utilizează o flotă de vehicule pentru activitățile de zi cu zi. Aceste carduri oferă soluții eficiente de plată pentru carburant și alte cheltuieli legate de vehicule, fără ca șoferii să fie nevoiți să aibă asupra lor numerar. Cu ajutorul cardului de carburant Eurowag, puteți plăti și anumite viniete și taxe de drum. Astfel, companiile de transport rutier care își desfășoară activitatea în Europa nu mai trebuie să-și facă griji ca șoferii lor să aibă la îndemână moneda potrivită pentru fiecare țară pe care o parcurg.

Pe lângă confortul tranzacțiilor fără numerar, deținătorii cardurilor de carburant Eurowag beneficiază de prețuri exclusive la carburant, prin intermediul partenerilor noștri. Aceste reduceri se adună rapid, iar flotele cu mai multe camioane în funcțiune vor observa cu siguranță o reducere importantă a cheltuielilor lunare.

Totodată, cardurile de carburant sunt extrem de utile pentru flotele mai mici care nu au printre angajați o echipă de contabili. În fiecare lună veți primi o singură factură, ușor de citit, care prezintă defalcat fiecare achiziție. Veți reduce sarcina administrativă de a organiza și arhiva numeroasele chitanțe de la fiecare șofer, economisind timp și bani pe cheltuielile generale. Datorită cardului de carburant Eurowag, chiar și cele mai mici companii de transport rutier vor aprecia confortul de a avea un singur extras de cont pentru a urmări cheltuielile lunare.

Cardul Eurowag Mastercard, care se adaugă la cardul de carburant, oferă și mai multe avantaje atât șoferilor, cât și personalului administrativ. Șoferii pot utiliza cardul pentru a plăti orice cheltuială de călătorie autorizată, ceea ce elimină necesitatea numerarului, care poate fi furat sau utilizat în mod necorespunzător. În plus, administratorii beneficiază de un control mai mare asupra cheltuielilor șoferilor, putând autoriza anumite achiziții, precum și de confortul de a primi un singur extras de cont conținând toate tranzacțiile efectuate.

Cardurile de carburant Eurowag nu se limitează doar la plata carburantului.

Posesorii cardurilor de carburant Eurowag beneficiază de acces la rețeaua noastră de acceptanță din ce în ce mai mare de stații de alimentare din 30 de țări europene. Acest lucru înseamnă că, indiferent de locul în care se află, șoferii angajați pot porni mai repede la drum fără a fi nevoiți să caute o stație de benzină care să accepte un anumit card de carburant. Eurowag oferă chiar și reduceri la serviciile de întreținere și de curățare a vehiculelor pentru clienții care dețin carduri de carburant, precum și posibilitatea de a profita de toate parcările pentru camioane din rețeaua noastră.

În plus, Eurowag oferă opțiunea de a conecta cardul nostru de carburant cu alte oferte de servicii, cum ar fi cutiile de taxare certificate EETS cu Asistent îmbunătățit pentru vehicule (EVA). Puteți efectua tranzacții fără numerar pentru carburant, precum și pentru anumite taxe de drum și viniete, și să primiți o singură factură la sfârșitul lunii, care prezintă toate plățile într-un extras de cont ușor de citit. Șoferii și personalul administrativ vor aprecia confortul, în timp ce proprietarii de afaceri vor aprecia timpul, resursele și banii economisiți.

Fraudele privind cardurile de carburant reprezintă, la rândul lor, un risc important pentru întreprinderile care au mai multe vehicule în flotă. Cardurile de carburant Eurowag oferă o protecție fiabilă împotriva fraudei atunci când sunt asociate cu funcția Fuel Guard de la EVA. Tranzacțiile neautorizate sunt monitorizate, iar dumneavoastră veți primi o alertă atunci când se constată existența unei activități suspecte. Pe lângă liniștea pe care o obțineți prin tehnologia Fuel Guard, EVA vă poate oferi, printre altele, informații care să vă ajute să reduceți costurile de gestionare a consumului de carburant și a flotei.

H2: Utilizarea mai inteligentă a resurselor.

Așa cum am menționat mai sus, cardul de carburant Eurowag devine și mai valoros pentru compania dumneavoastră atunci când utilizați și unul dintre produsele telematice de gestionare a flotei de la noi. Pe lângă beneficiile aduse de tehnologia Fuel Guard, cu ajutorul sistemului nostru EVA OBU veți putea efectua anumite plăți pentru taxele de drum și viniete, să monitorizați în timp real toate vehiculele companiei, să primiți informații despre performanțele șoferilor și să planificați rutele ușor și eficient cu ajutorul datelor actualizate.

Îmbunătățiți performanța șoferilor cu ajutorul informațiilor oferite de software-ul nostru de gestionare a flotei. Sunt acordate punctaje pentru comportamentul șoferilor în funcție de parametri cum ar fi frânarea agresivă, utilizarea cutiei de viteze, turația excesivă a motorului, mersul la ralanti inutil și multe altele. Economisiți bani prin reducerea consumului de carburant și identificarea obiceiurilor ineficiente pe care șoferii trebuie să le conștientizeze.

Mai mult, clienții Eurowag beneficiază de asistență disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în limba setată, cu ajutorul aplicației mobile Eurowag! Gestionați-vă afacerea cât mai simplu.

Eurowag este copilotul perfect!

Datorită prețurilor reduse la carburanți, facturii unice pentru toate cheltuielile lunare, resurselor valoroase de gestionare a flotei și planificării ușoare a rutelor, Eurowag dispune de toate instrumentele necesare pentru ca firma dvs. să prospere în toată Europa!

Contactați-ne astăzi pentru a deveni clientul nostru. Bucurați-vă de cele mai bune soluții de plată și oferte de servicii de pe piață. Cu Eurowag, veți beneficia de o limită de credit personalizată pentru compania pe care o conduceți și vă veți convinge de ce avem cel mai bun card de carburant din Europa.

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri