Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Parcarea privată care face călătoria ta cu avionul mai convenabilă

Parcarea privată care face călătoria ta cu avionul mai convenabilă

Călătoria cu avionul poate fi o experiență palpitantă, dar și provocatoare în același timp. Printre numeroasele detalii pe care trebuie să le gestionezi înainte de decolare, una dintre cele mai importante este parcarea mașinii.

În cazul în care trebuie să mergi la aeroport Otopeni, găsirea unui loc de parcare sigur și convenabil poate părea o adevărată provocare. Cu toate acestea, există o soluție care îți poate face viața mai ușoară: OTP Parking, o parcare privată dedicată călătorilor care vin la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București.

Te întrebi de ce este această variantă una atât de convenabilă? Îți vom spune toate detaliile chiar acum:

Servicii de calitate și securitate deplină

OTP Parking pune accentul pe servicii de înaltă calitate și asigură o supraveghere riguroasă pentru mașina ta în timp ce ești plecat în călătorie. Cu OTP Parking, poți fi sigur că vehiculul tău va fi păstrat într-un mediu sigur și monitorizat constant.

Iată de ce această parcare privată se ridică la cele mai înalte standarde:

  • Garanții și siguranță

Compania își asumă responsabilitatea pentru mașina ta în timpul parcării. Cu toate acestea, pentru a oferi o transparență totală și pentru a-și proteja clienții, OTP Parking menționează că nu va fi responsabilă pentru eventualele avarii ale autovehiculelor, dacă posesorii nu pot dovedi lipsa acestora (a avariilor) în momentul parcării.

  • Servicii de calitate

La OTP Parking, se pun la dispoziție servicii complete pentru protecția mașinii tale. Acestea includ nu doar parcare, ci și întreținere și supravegherea constantă a vehiculului tău. Echipa dedicată se asigură că mașina ta rămâne în condiții impecabile pe toată durata șederii în parcare.

  • Supraveghere video

Parcarea este iluminată corespunzător și monitorizată video în permanență de către o firmă specializată în supraveghere și siguranță. Astfel, clienții pot avea încredere că vehiculele lor sunt în permanență sub atentă observație.

  • Aproape de aeroport

Un alt avantaj major al OTP Parking este locația sa strategică, la doar 1 kilometru distanță de Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București. Transportul către și dinspre aeroport este asigurat gratuit cu ajutorul unui microbuz dedicat clienților.

  • Cele mai bune prețuri

Compania a dezvoltat un sistem de tarifare flexibil, astfel încât clienții pot plăti un preț competitiv, de până la 12 lei pe zi, pentru staționări de peste 23 de zile. De asemenea, sunt disponibile pachete speciale pentru perioade mai scurte de timp.

  • Fără costuri ascunse

La OTP Parking, transparența este la ordinea zilei. Nu există costuri ascunse sau surprize neplăcute. Toate serviciile au prețuri fixe, iar tarifele sunt disponibile pentru consultare în secțiunea dedicată de pe site-ul companiei.

  • Rezervare instant

Pentru a beneficia de serviciile OTP Parking, tot ce trebuie să faci este să completezi un formular online sau să contactezi echipa la numărul de telefon 0742 039 955. Dacă timpul este o problemă, poți veni direct la sediul lor pentru a face o rezervare pe loc.

  • Ridicare direct din aeroport

OTP Parking oferă și serviciul de ridicare direct din aeroport, în cazul în care nu poți ajunge personal la sediul lor. Această facilitate poate fi utilă dacă ești pe grabă și vrei să te urci imediat în avion.

Bineînțeles, acest serviciu este unul contra-cost, motiv pentru care va trebui să achiți o sumă de 70 lei.

Cine sunt cei de la OTP Parking?

OTP Parking este o parcare privată, care a fost înființată din dorința de a oferi călătorilor o soluție convenabilă, sigură și rentabilă pentru păstrarea mașinilor pe toată durata călătoriei cu avionul.

Această parcare în Otopeni dispune de 230 de locuri iluminate și este monitorizată video 24/24. Clienții au, de asemenea, acces gratuit la monitorizarea live a propriilor vehicule, indiferent de locația în care se află.

Dacă ești un călător frecvent, pleci într-o vacanță sau ai un zbor intern și nu știi unde să-ți lași mașina, OTP Parking este soluția perfectă. Cu servicii de calitate, securitate deplină și prețuri competitive, această parcare privată îți oferă liniștea de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin de călătoria ta.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri