Jurnalul.ro Horoscop Personalitatea zodiilor. Parfumul perfect pentru fiecare semn

Personalitatea zodiilor. Parfumul perfect pentru fiecare semn

de Redacția Jurnalul    |   

Parfumul transmite un mesaj despre personalitatea fiecăruia. Din punct de vedere astrologic, aromele sunt influențate de zodii.

Fiecare om este unic însă există influențe comune în funcție de cultură, mediu și semnul sub care ne-am născut. 

Berbec

Berbecii sunt curajoși și energici. Au o voință puternică și născuți să fie lideri, astfel că parfumul potrivit pentru ei este Chanel nr.5.

Taur

Taurii sunt răbdători, fideli și hotărâți. Stabilitatea și afecțiunea de care dau dovadă în relațiile cu cei din jur sunt ușor de remarcat. Parfumul potrivit este Miss Dior.

Citiți și 4 zodii au puteri ascunse pe care încă nu le-au descoperit

Gemeni

Gemenii sunt curioși și comunicativi. AU un talent deosebit să creeze coneziuni cu cei din jur și pot discuta ușor despre orice.Parfumul ideal pentru aceștia este Gucci Bloom.

Rac

Racii sunt afectuoși, oferă  protecție și grijă celor din jur. Sunt loiali și au legături puternice cu familia și propriul cămin. Parfumul potrivit este Calvin Klein.

Leu

Leii sunt pasionali, carismativi și creativi. Vor să fie mereu în centrul atenției. Parfumul ideal pentru ei este Opium de la Yves Saint Laurent.

Fecioară

Fecioarele sunt pragamatice, atente la detalii și critice. Sunt axate pe rezultate practice și analizează lucrurile pentru a reuși. Parfumul Trésor de la Lancôme li se potrivește perfect.

Balanță

Balanțele sunt plăcute, echilibrate, fermecătoare. Caută armonia în relații. Parfumul recomandat pentru ele este Amor Amor de la Cacharel.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și curajoși. Înțeleg emoțiile celor din jur dar sunt secretoși. Parfumul potrivit este Classique de la Jean Paul Gaultier.

Citiți și Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunități de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se îndrăgostesc

Săgetător

Săgetător sunt aventurieri, optimiști și  filosofi. Le place să exploreze lumea învețe din experiențele lor. Parfumul potrivit pentru aceștia este L’Interdit de la Givenchy.

Capricorn

Capricornii sunt responsabili, foarte ambițioși și disciplinați. Siguranța și stabilitatea sunt importante. Parfumul ideal pentru ei este Hypnotic Poison de la Christian Dior.

Vărsător

Vărsătorii sunt atrași de tot ce este nou, sunt originali și inovatori.  Au o gândire progresistă și se implică în ajutorarea celor din jur. Parfumul recomandat pentru acești nativi este L’Air du Temps de la Nina Ricci.

Pești

Peștii sunt atrași de artă și au o sensibilitate aparte. Sunt intuitivi și au o empatie profundă față de cei din jur. Parfumul potrivit pentru ei este Hermès Twilly d’Hermès, potrivit a1.ro.

Subiecte în articol: zodii parfum horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri