x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunități de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se îndrăgostesc

Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunități de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se îndrăgostesc

de Moira Dună    |    22 Aug 2024   •   09:30
Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunități de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se îndrăgostesc
Sursa foto: Hepta

Luna se află în Taur și face careu cu Mercur retrograd în Leu. Venus din Fecioară face trigon cu Uranus din Taur.

Berbec

Putere

Ești hotărât să te distrezi și să nu lași pe nimeni să te oprească. Dar este ușor să fii atât de iritat de faptul că alții încearcă să te rețină, încât pierzi partea plăcută a zilei.

O oportunitate de afaceri ar putea fi mult mai profitabilă decât te așteptai. Ar putea fi necesar să-ți iei un ajutor sau să automatizezi unele procese. Ceva la care ai lucrat începe sî se rezolve. 

Taur

Flux

Chiar dacă poate exista o asemănare de familie, aceasta nu înseamnă că toți gândiți la fel. Ai putea avea o neînțelegere cu un membru al familiei care începe cu ceva banal dar se transformă într-o problemă mai mare. Pentru a evita o ceartă, nu da importanță lucrurilor mărunte.

AI putea ajunge pe drumul cel bun. S-ar putea să fii inspirat să mergi într-o nouă direcție. Te simți motivat și asta te-ar putea propulsa înainte cu atât de entuziasm, încât vei pierede noțiunea timpului pe măsură ce lucrezi la proiectul tău. Acum ești pe drumul potrivit.

Citiți și 4 zodii cele mai influențate de copilăria lor Încredere, perfecțiune, organizare, vise împlinite

Gemeni

Ajutor spiritual

Ești rapid să susții ceea ce crezi că este corect. Dar înainte de a începe o luptă, asigură-te că verifici faptele. Este foarte ușor să amesteci ceva ce ai citit sau să crezi ceva care a fost infirmat. Nu amesteca miturile cu faptele.

Ai putea obține ajutor neașteptat din partea Universului. S-ar putea să ai nevoia bruscă de a aspira camera de zi doar pentru ca mama ta să vină la 10 minute după ce ai terminat. Aii ajutor spiritual.

Rac

Erou

Este ușor să lași logica să fie tulburată de emoție, mai ales când vine vorba de o decizie de cheltuieli. Ai putea fi foarte concentrat pe modul în care alții din familie gestionează banii. Sau ai putea fi preocupat de chestiuni banale și te trezești să irosești bani pe un obiect inutil. 

Unul dintre prietenii tăi cei mai creativi și, eventual excentrici, ți-ar putea cere să faci ceva ce nu ai mai făcut până acum. Acest lucru ar putea implica zbor, scufundări sau a acționa pe scenă. Cineva îțo cere să îți depășești limitele.

Leu

Energie

Capul tău se luptă cu inima, așa că este greu să fii obiectiv. S-ar putea să acorzi mai multă importanță unei dorințe sau unui lucru pe care îl deții nejustificat. Acțiunile tale ar putea fi neregulate și capacitatea de judecată afectată. Nu lua decizii importante.

Șeful tău vrea să-i acoperi absența sau un client îți cere să încalci regulile. Dacă ai propria afacere, tu faci regulile. 

Fecioară

Inspirație

S-ar putea să-ți țiuie urechile de informații. Intuiția ta vorbește cu voce tare. Pune întrebarea și poți obține un răspuns, deși s-ar putea să nu fie ceea ce a decis mintea ta logică. O epifanie te-ar putea face să te răzgândești și să-ți urmezi inima.

Vrei să înveți dar nu ești interesat să-ți obții informații dintr-o carte. Probabil că vei căuta instrucțiuni practice sau pe cineva care să te ghideze. Acest lucru poate face ca învățarea să fie interesantă și ai putea dobândi rapid o nouă abilitate.

Citiți și Cum se înțeleg Fecioarele cu restul zodiacului? Ghidul tău de compatibilitate 

Balanță

Oportunități

Trebuie să iei o dedcizie importantă și ești neliniștit. Și chiar dacă nu trebuie să iei o decizie acum, mintea ta procesează avantajele și dezavantajele alegerii înaintea ta. Și ar putea avea loc o luptă între capul și inima ta.

Cineva ți-ar putea prezenta o oportunitate unică de investiții despre care nu ai auzit niciodată. Acest lucru ar putea justifica investigații suplimentare. Chiar dacă această introducere a fost făcută de un expert, este bine să obții o a doua opinie.

 Scorpion

Dragoste

Ai putea simți o mare înclinație de a răspunde cuiva online. Și s-ar putea să știi exact cuvintele necesare. Dar în marea schemă a lucrurilor, aceasta este o chestiune banală. Șiacum nu-ți pierde energia cu lucruri banale.

Te-ai putea întâlni brusc cu un individ interesant. Această persoană are idei și informații pe care sunt dispuse să le împărtășească. Acest lucru ar putea face o colaborare minunată, care are o scânteie romantică. S-ar putea să începi o poveste de dragoste.

Săgetător

Acționezi diferit

Cauți o oarecare libertate, iar acest lucru te-ar putea face să cumperi impulsiv un bilet de avion. Sau ai putea pleca în următorul oraș sau stat fără rezervare la hotel, plan sau chiar periuță de dinți. Cauți să faci ceva interesant chiar dacă nu este practic.

Poți automatiza sau eficientiza unele procese. Acest lucru îți poate economisi ore de efort în fiecare lună. S-ar putea să te întrebi de ce nu ai făcut niciodată asta înainte. 

Capricorn

Câștig

Poți echilibra logica și intuiția pentru a te ajuta să înțelegi situația. În timp ce alții se luptă cu detalii, tu vezi imaginea de ansamblu. Ai putea fi ghidat de sinele tău superior care vede imaginea de ansamblu, având în același timp o înțelegere solidă a procesului și a detaliilor.

Plictiseala te-ar putea face să începu ceva nou. S-ar putea să ai o întâlnire neașteptată sau să cunoști pe cineva. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea întâlni pe cineva care nu este tocmai genul tău dar te  atrage.

Vărsător

Imaginație

O conexiune pe care o ai poate să nu aibă prea mult sens dar inima ta spune altceva. Chiar dacă aceasta nu este cea mai prudentă sau chiar cea mai inteligentă mișcare, ești gata să pornești. Găsești confort în a-ți urma inima mai degrabă decât capul.

Ai putea fi destul de inventiv acasă. Ai putea picta un perete sau să muți mobila. Îți faci locuința  mai interersantă.

Pești

Câștig

În timp ce îți place să te înțelegi cu ceilalți, acum s-ar putea să te deranjeze nevoia de a face ajustări pentru alte persoane. Cineva s-ar putea să-ți ceară să ieși din zona ta de confort pentru a-l ajuta. Te-ai putea simți destul de sfidător când cineva profită de tine sau îți depășește limitele.

Ai putea încerca o activitate nouă. Acest lucru ar putea avea ceva de-a face cu sportul. Poate fi prima dată când mergi pe o bicicletă electrică sau călărești. Ai putea să încerci să dansezi și să te distrezi, potrivit astrology.com.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal zodii previziuni