Jurnalul.ro Horoscop Perechi de zodii care pot fi cei mai buni prieteni

Perechi de zodii care pot fi cei mai buni prieteni

de Moira Dună    |   

Anumite perechi de zodii, deși pare greu de crezut, pot fi cei mai buni prieteni.

BERBEC - Berbec
Este adevărat că Berbecul are o personalitate puternică.  Dar cine se poate raporta la ideile tale mărețe, la dorința ta de a vedea lumea și la inima ta vibrantă, mai mult decât cineva care o experimentează? Te simți bine să fii înțeles cu adevărat și ai căutat atât de mult timp. Perechea ta este mai aproape decât crezi.

TAUR - Pești
Știu la ce te gândești – în niciun caz nu poți fi cel mai bun prieten cu un Pești. Însă există o diferență între o relație romantică și prietenie. Dacă puteți înceta să mai săriți unul la gâtul celuilalt mai mult de 3 secunde sau nu încercați să opriți total comunicarea, veți vedea că există multe de învățat unul de la celălalt.

GEMENI - Săgetător
Uneori, Gemeni, aiunevoie de cineva care să îi scoată din carapace. Poți vorbi despre un joc mare, dar să acționezi după el este o altă poveste. Când ai un prieten capabil să te includă în aventurile lui, să te ducă într-un vârtej de experiențe proaspete, nu ai de ales decât să-ți extinzi orizonturile.

RAC - Scorpion
Voi doi sunteți asemănători mai mult decât credeți. Scorpionii, deși pot părea absorbiți la început de  propria lor persoană, sunt cu adevărat buni ascultători. Nu numai că Scorpionul va deveni confidentul Racului, dar își va aminti ceea ce spui și apoi îi va oferi și sfaturi foarte bune.

LEU - Rac
Leu, ai nevoie de puțină apă pentru a te răcori. Nu există semn mai bun la care să cauți asta decât un Rac, care nu numai că te va ține sub control, dar te va face să te întrebi de ce te comporți atât de înflăcărat. Există o valoare în a-ți exprima emoțiile și, mai ales, este important să ai un loc sigur pentru a face asta.

FECIOARĂ - Vărsător
Aceasta nu este o prietenie perfectă. Inevitabil, voi doi vă veți deranja unul pe celălalt, vă veți certa cu încăpățânare despre convingerile voastre și nu veți fi de acord asupra modului corect de a rezolva o problemă. Dar în centrul relației voastre este acesta: vă inspirați unul pe altul să fiți mai buni. Împreună ați putea schimba lumea.

BALANȚĂ - Fecioară
Nu este un secret că ai nevoie de puțin ajutor în luarea deciziilor, și aici intervine o Fecioară de încredere. Nu te va încorda și nu te va minți pentru a-ți proteja sentimentele. Va fi neclintită când este nevoie și vei putea avea încredere în ea aproape imediat. 

SCORPION - Capricorn
Cu Capricornii, Scorpionii își întâlnesc în sfârșit perechea. Adesea în relații romanticw, aceste două semne se pot uni și pentru o prietenie onestă, entuziastă și plină de sens. Aceste două semne se deplasează prin lume în același mod și ambele beneficiază de faptul că știu că nu sunt singure. 

SAGETATOR - Leu
Leii nu te vor întreba dacă vii la ei cu o nouă oportunitate sălbatică. Deși Leii sunt mai sensibili decât Săgetătorii, ei sunt prejudiciați pentru orice și, cu siguranță, nu vor refuza o sugestie a ta doar pentru că este neobișnuită. Dorința lor comună de a încerca lucruri noi îi ajută să fie prieteni.

CAPRICORN - Taur
Semnele de pământ tind să se înțeleagă cu alte semne de Pământ, în pofida diferențelor fundamentale dintre ele. Deși Taurul este mai interesat de nevoile corpului lor decât Capricornul, ambele semne sunt determinate și știu exact ce își doresc. Aceasta asigură o relație solidă, insensibilă la orice argumente minore.

VĂRSĂTOR - Gemeni
Este dificil să ieși dintr-o conversație cu un Gemeni, dar un Vărsător nu vei dori. Vărsătorii și Gemenii sunt vorbăreți și ai crede că ar fi dezastruos să fie împreună. De fapt, opusul este adevărat: în sfârșit, Vărsătorii sunt cu cineva cu care pot dezbate ore întregi deoarece aceste semne se simt libere să fie autentice când sunt împreună.

PEȘTI - Balanță
Pești, ai nevoie de cineva care sa te poată scoate din propriile gânduri și să te aducă în realitate, dar nu atat de aspru încât să te sperie și să te retragi înapoi în tine. Balanța este perfectă în acest sens. Deschisă să petreceți și să vă distrați, dar nu atât de nesăbuită încât să pară periculoasă, te vor face să te simți ca acasă în feluri care te surprind, potrivit collective.world.

Subiecte în articol: zodii prieteni perechi zodii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri