Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Emil Săndoi a debutat la Poli Iași cu o victorie împotriva Universității Craiova

Emil Săndoi a debutat la Poli Iași cu o victorie împotriva Universității Craiova

de Redacția Jurnalul    |   

Pe un teren afectat de ploaia persistentă, Politehnica Iași a câștigat duminică meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, din etapa a noua a Superligii la fotbal. Antrenorul Emil Săndoi a debutat la moldoveni, care au câștigat cu 2-0. Mitriță a ratat un penalty când scorul era 1-0.

Trei puncte importante pentru Politehnica Iași, care iese din zona de subsolul clasamentului și acumulează 10 puncte.

Florian Kamberi a deschis scorul după prima jumătate de oră de joc, răzbunându-se pentru o ratare cu două minute mai devreme, când a trimis inexplicabil peste poartă din poziție favorabilă.

Principalele ocazii ale reprizei au aparținut gazdelor, care au trimis 6 șuturi spre poartă, în ciuda faptului că au avut o posesie de doar 35%, în timp ce oltenii au șutat doar de două ori spre poarta adversă.

Repriza secundă a adus pe teren o echipă oaspete mai motivată, însă Mitriță nu a reușit să transforme o lovitură de pedeapsă (min. 58), acordată după un henț în careu, decis în urma unei analize VAR.

Ultimul sfert de oră a fost un asediu la poarta moldovenilor, care au rezistat eroic, cu portarul Fernandes în prim-plan.

În al zecelea minut suplimentar de joc, Poli Iași a majorat scorul la 2-0, prin brazilianul Tailson, după o fază prelungită de atac în fața porții craiovene, unde terenul de joc a fost serios afectat de cantitatea mare de apă căzută la Iași.

Politehnica Iași ajunge la 10 puncte și urcă momentan pe locul 10, Universitatea Craiova ratând ocazia de a trece, chiar și temporar, pe prima poziție a clasamentului.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri