Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat este căutat pentru că a amenințat o doctoriță de la Spitalul Pantelimon

Un bărbat este căutat pentru că a amenințat o doctoriță de la Spitalul Pantelimon

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat este căutat de polițiștii din Capitală pentru că a amenințat o doctoriță de la Spitalul Pantelimon și i-a creat o stare de temere, acesta făcând referire la cazul mediatizat cu privire la mai multe cadre medicale ce sunt cercetate.

„La data de 12 august 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, medic în cadrul unui spital din Sectorul 2, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 8 august 2024, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în instituția menționată, la ușa de acces din cadrul unei secții s-ar fi prezentat un bărbat, care ar fi cerut detalii despre o colegă de serviciu a femeii, iar în momentul în care i-a comunicat că programul persoanei respective s-a terminat, acesta ar fi devenit agresiv”, anunță Poliția Capitalei.

De asemenea, femeia a declarat faptul că bărbatul ar fi amenințat-o și i-ar fi creat „o stare de temere, acesta făcând referire la cazul mediatizat cu privire la mai multe cadre medicale ce sunt cercetate într-un dosar”.

„În cauză, au fost demarate investigații în vederea identificării și depistării bărbatului bănuit de comiterea faptei, precum și a luării măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către Secția 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată în finalul comunicatului

(sursa: Mediafax)

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri