Jurnalul.ro Horoscop Ce trebuie să manifeste fiecare zodie până pe 25 august 2024

Ce trebuie să manifeste fiecare zodie până pe 25 august 2024

de Moira Dună    |   

Luna plină în Vărsător din 19 august a adus un sfârșit și ne va determina ce să facem pentru un nou început. În prezent, experimentăm o multitudine de schimbări, motiv pentru care lucrurile pot fi frustrante, iar Soarele care intră în Fecioară pe 22 august poate spori și mai mult energia.

Conducătorul Fecioarei, Mercur, este încă retrograd, Marte face conjuncție cu Jupiter, iar Luna Plină din Vărsător continuă să crească presiunea. Planetele mutabile se provoacă, una pe cealaltă, aducând un moment în care răbdarea este esențială, mai ales în ceea ce privește modul în care comunicăm. Energia mercuriană de pe cer face ca aceasta să fie încă o săptămână puternică, când scrisul ne pot ajuta să ne recalibram.

Luna ne poate aminti că este bine să ne oprim și să respirăm. Impulsivitatea va funcționa împotriva noastră acum, așa că cel mai bun medicament este să vă planificați în consecință și să nu vă comparați progresul cu alții.

Berbec: prieteni
Prieteniile tale din această săptămână vor ocupa centrul atenției pe măsură ce analizezi cine îți ține spatele și cine nu. Cu Soarele care intră în Fecioară, folosește această energie acum pentru a te duce unde dorești.

Provocările te pot entuziasma, pe măsură ce te pregătești să rezolvi problemele și mai multe sarcini, dacă este necesar. Vei fi mai conștient de sprijinul pe care îl primești de la alții.

A merge înainte poate fi un proces mai ușor atâta timp cât ești pregătit să dai totul, mai ales cu Jupiter în Gemeni care te împinge să înveți lucruri noi și să explorezi noi orizonturi.

Taur: oportunitate
Împământarea și a fi mai prezent cu tine însuți îți pot permite să faci față presiunilor care apar. Soarele în Fecioară poate aduce multă inspirație lumii tale atâta timp cât știi cum să încorporezi dragostea și pasiunea în viața ta.

Luna Plină în Vărsător este tranzitul notabil al acestei săptămâni, escaladând tensiunile care au crescut în ultima perioadă. Este timpul tău să fii disciplinat și mai deschis la schimbările care sunt la orizont. În loc să folosești  aceleași instrumente, experimentează lucruri noi care te pot ajuta să mergi mai departe.

Citiți și 3 etape necesare în evoluția fiecărei zodii: Păstor, Minotaur, Războinic sau Înger

Gemeni: proiect
Tranzitele se construiesc, făcând următoarele câteva săptămâni să se simtă mai conflictuale, cu un oarecare haos. Ești îndemnat să lucrezi cu ceea ce ai și să nu te grăbești deoarece poate fi un tranzit în care va trebui să înveți să aveți răbdare cu tine și cu ceilalți.

Luna Plină în Vărsător adaugă multă energie puternică. Cu toate acestea, lecțiile pe care le primești acum te vor ajuta să faci descoperiri și să te transformi, atâta timp cât îți oferi spațiul necesar. Permite-ți să te surprinzi cu creativitatea ta.Este unn timp pentru a construi pe baze mai puternice, astfel încât visele tale să-și poată lua zborul.

Rac: recompensă
Pe măsură ce tranzitele continuă să se producă, ți se va cere să fii eroul tău. Sezonul Fecioarei te ajută să-ți găsești încrederea, făcând din acesta un tranzit puternic în care conexiunile îți pot permite să te simți mai sigur și să te ajute să-ți admiri proiectele și munca.

Luna Plină îți permite să te schimbi și să îmbrățișezi această versiune nouă și mai înțeleaptă a ta. Lasă gândurile care te trag înapoi și fii mai dispus să îmbrățișezi optimismul care se va revărsa în calea ta odată ce vom trece prin aceste tranzite. Este timpul să vezi lucrurile într-o lumină nouă, care te va ajuta în continuare să te înalți.

Leu: sprijin
Dragostea și haosul pot fi legate de acest tranzit, pe măsură ce îți găsești vocea și vezi ce îți dorești în acele relații. Trecutul servește ca un bun profesor pentru ca relațiile pe care le ai în prezent să nu fie fragile. Eși pregătit să vezi cum îți vei continua călătoria către progres deoarece energiile îți permit acum să vezi ce poți adăuga la cariera ta.

Sezonul Fecioarei poate fi o perioadă în care punerea în practică a planurilor tale este mult mai ușoară. S-ar putea să devii mai mult un vizionar, privind în față și arătându-le altora fără efort talentul tău. Săptămâna este, de asemenea, un memento prietenos de a îmbrățișa sistemul de sprijin din jurul tău, care continuă să te hrănească și să te ajute în timpul acestor tranzite.

Fecioară: socializare
O lumină călăuzitoare poate fi legată de acest tranzit, pe măsură ce rutinele și etica de lucru evoluează. Saturn îți arată cum să-ți faci o punte de comunicare cu ​​ceilalți și să fii mai inteligent emoțional prin acest proces. Poate fi ușor să eviți și să faci lucrurile în mod independent, dar vei vedea importanța colaborării prin aceste tranzite, arătând că ai nevoie de conexiuni, încredere și relații mai bune cu ceilalți dacă vrei să continui să înveți și să crești.

Prieteniile pot fi vindecatoare și sunt importante, așa că onorează-le. Sezonul Fecioarei poate fi un moment bun pentru a le arăta celorlalți cine ești și pentru a îmbrățișa lumina reflectoarelor.

Balanță: parteneriat
În timp ce sezonul Fecioarei te ajută să reflectezi și să te reîncarci, Luna plină poate oferi lecții valoroase despre iubire și încredere. Acum se va pune accent pe viața ta romantică, Luna adăugând emoție casei relațiilor tale.

Poate fi o perioadă în care întâlneștioameni noi sau te reconectezi cu parteneri din trecut. Cu toate acestea, energia de acum te ajută să te vindeci  prin reflectarea asupra experiențelor relaționale anterioare. S-ar putea să înveți că atunci când ești înconjurat de un partener care încurajează, învață și inspiră, poate aduce onestitate, romantism și optimism relației tale.

Scorpion: acțiune
Se poate simți suprarealist acum, deoarece tranzitele continuă să te surprindă, dar știi că te concentrezi mult pe evoluție și să fii mai în ton cu adaptarea la surprizele pe care această energie le va adăuga. Acest tranzit îți permite să vezi care dorințe merită să fie menținute și care trebuie modificate.

Visele și cariera ta pot fi o prioritate deoarece Saturn îți oferă direcție. Munca poate fi mai reconfortantă deoarece poți termina dacă continui în ritmul dorit. 

A face munca poate fi, de asemenea, mult mai reconfortant, deoarece știi că o poți termina dacă continui în ritmul dorit.

Citiți și Numerologie. Copiii lideri, în funcție de ziua de naștere. Cum pot fi educați pentru a-și atinge potențialul maxim

Săgetător: viziune
Accentul ar putea fi acum pe urmărirea obiectivelor tale educaționale sau poți fi mai conștient de ceea ce trebuie să înveți pentru ca un proiect să prindă viață. Luna Plină în Vărsător îți arată valoarea conexiunii și a comunicării cu ceilalți, deoarece te pot ajuta să-ți dezvolți talentul în moduri pe care nu le-ai imaginat niciodată.

Vei fi mai dispus să transmiți idei cu alții și să lucrezi la proiectele tale. cu mai multă încredere în sine. Sezonul Fecioarei te poate ajuta să descoperi ceea ce te face să fii pasionat de ceea ce vrei să înveți și să crești. Ceea ce descoperi acum te poate ajuta să te simți mai aliniat cu cariera ta.

Capricorn: oportunitate
Ești în plin proces cu aceste tranzite, permițându-ți să preiei controlul cu mult mai multă mândrie în procesul de planificare. Valoarea comunității și a prieteniilor iese la iveală, iar aceasta poate fi o perioadă în care s-ar putea să fii mai înclinat să te împaci cu ceilalți, mai ales cu Mercur încă retrograd. Acum este momentul tău să visezi mare, dar fă-ți un plan practic pentru a ajunge acolo unde vrei.

Cu sezonul Fecioarei care începe pe 22, poate fi un moment în care vei fi mai deschis la cercetare și studiu. A fi conștient de energia ta îți poate permite să rămâi în față și să te simți mai împrospătat, pe măsură ce Mercur își continuă tranzitul.

Vărsător: program
Pe măsură ce Luna Plină înfrumusețează ascendentul tău, aceasta poate fi o perioadă de check-in pentru a reflecta asupra ultimelor șase luni deoarece aceste experiențe de învățare îți permit să te transformi. Oamenii te pot observa în acest timp și pot vedea care sunt cele mai bune calități ale tale. Perioada îți poate spori încrederea, pe măsură ce descoperi realizările și decizi să reglezi ceea ce nu funcționează pentru tine.

Sezonul Fecioarei te poate ajuta să-ți deblochezi puterea, un alt ingredient în rețeta succesului tău. Iluminarea și descoperirea curajului tău pot fi manifestări ale tranzitului. Vezi ceea ce poți crea și construi și observăpotențialul te poate menține motivat.

Pești: relații îmbunătățite
Cu această Lună Plină, atenția se poate concentra asupra sinelui și a modului în care ai învățat și te-ai adaptat în ultimele câteva luni. Ești aici pentru a întoarce pagina, iar privirea către următorul capitol poate fi o experiență plină de entuziasm.

Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară, îndreptându-ți atenția către relații. Energia se poate simți puternică acum, pe măsură ce sapi mai adânc în trecut pentru a afla mai multe despre acele lucruri pe care le ai în prezent.

Sezonul Fecioarei te poate ajuta să repari prieteniile și chiar relațiile cu colegii. Te simți mult mai eficient acum datorită impactului lui Saturn, care te ajută să traversezi obstacole. Este timp pentru a continua să crezi în tine și în potențialul tău, potrivit yourtango.com.

 

 

Subiecte în articol: horoscop zodii 25 august
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri