Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei invită parteneri privați pentru organizarea Târgului de Crăciun 2022

Primăria Capitalei invită parteneri privați pentru organizarea Târgului de Crăciun 2022

Primăria Capitalei invită operatorii privați să se implice în organizarea Târgului de Crăciun 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2022, în Piața Constituției.

„În premieră, Primăria Capitalei deschide Piața Constituției operatorilor privați, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment - devenit o tradiție a Capitalei - să contribuie la transformarea Bucureștiului într-o destinație preferată a turiștilor, a copiilor și a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă. Astfel, pentru organizarea târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022”, a anunțat Nicușor Dan.

Târgul de Crăciun 2022 va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2022, în Piața Constituției.

După finalizarea etapei de înscriere, propunerile transmise de parteneri vor fi analizate de o comisie numită prin decizia internă a directorului ARCUB. Comisia va fi alcătuită din cinci membri: trei experți externi, un membru desemnat de Primarul General al Capitalei, un reprezentant din cadrul Direcției Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București. Un reprezentant din partea ARCUB va asigura secretariatul tehnic al procedurii de selecție.

Subiecte în articol: nicusor dan Târg Crăciun 2022
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri