Jurnalul.ro Horoscop Probleme în dragoste și relații pentru 3 zodii, în august 2021

Probleme în dragoste și relații pentru 3 zodii, în august 2021

de Moira Dună    |   

Careul în T dintre Saturn, Uranus, Lună, Soare și Mercur în semnele Vărsătorului, Taurului și Leului vor crea tensiune pe mai multe niveluri, scrie yourtango.com.

Pentru Taur, Leu și Vărsător, luna august va fi o perioadă dificilă mai ales în relații. Uranus face conjuncție cu Luna, ceea ce poate provoca emoții neașteptate care ies la suprafață și scutură anumite fundații în viața noastră.

Conjuncția dintre Soare și Mercur va crea o supraîncărcare mentală, provocând anxietate și stres. Trei semne zodiacale vor fi afectate în relații, cu toată această energie care culminează cu careul în T și care creează suficientă tensiune.

Partea bună este faptul că Luna se îndepărtează rapid de Uranus ceea ce va duce la o eliberare bruscă de presiune pentru a face loc vindecării. Mercur va fi legat de Soare câteva zile dar ne oferă mai mult timp pentru a vedea adevărurile dure despre anumite situații din viața noastră. Deci această tensiune va fi temporară dar suficient de intensă încât să poată schimba anumite direcții, fundamente sau decizii.

Semnele zodiacale care vor avea un timp dur în relații în august 2021:

Vărsător 

Saturn se află în prima ta casă iar acest lucru îți va crea probleme legate de imaginea propriului corp și poate declanșa nesiguranțe atunci când vine vorba de modul în care te vezi pe tine însuți. Poți avea senzația că nu ești suficient de bun și devii prea dur cu tine.

Uranus și Luna în casa a patra îți aduce emoții neașteptate în familie sau acasă și chiar îți afectează viața de familie.

Soarele și Mercur din casa a șaptea vor intensifica comunicarea și îți va provoca zguduituri bruște sau chiar probleme în dragoste. Simți că tu trebuie să fii persoana puternică și să iei decizii importante dar fără să le explici și celor din jur. Saturn îți cere însă să fii mai blând și mai atent la cuvintele pe care le spui. 

Este astfel important să exprimi ce simți și să vezi implicațiile pe termen lung ale cuvintelor tale asupra ta și a celor dragi.

Taur 

Având în vedere că Uranus și Luna se află în prima ta casă, acest lucru îți va crea emoții neașteptate cu privire la percepția asupra propriei tale persoane și a ceea ce vrei să devii.

Saturn în casa a zecea îți va crea blocaje în carieră chiar dacă te lupț să obții rezultate bune. Acesta se opune  Soarelui și lui Mercur din casa a patra și va scoate la iveală adevăruri dure despre viața ta familială, pe care le-ai negat. Ieșirea la iveală a realității te va determina să vreii o schimbare bruscă de direcție pentru a reevalua lucruriile și a vedea unde ai greșit. 

Leu

Soarele și Mercur se află în prima ta casă, iar asta te trezește spiritual. Vei începe să devii mai conștient de adevărata ta natură și de scopul tău în această viață. Saturn se află în opoțitie, în casa a șaptea, iar asta îți va crea restricții și chiar opresiuni în relații și te va face să-ți dai seama că ele nu mai corespund cu ceea ești. Vei deveni astfel mai conștient de adevărata ta natură și vei constata că nu-ți sunt satisfăcute nevoile în relațiile tale apropiate. Anumite aspecte ale acestor relații ori au fost ascunse de tine, ori pur și siimplu le-ai iignorat până acum. 

Uranus și Luna din casa a zecea, te determină să te eliberezi de orice provocare care te împiedică să avansezi în carieră. Vei conștientiza că ceea ce vrei să devii nu corespunde cu profesia pe care ai ales-o sau cu relațiile importante din viața ta. Aceste contatări te va determina să faci schimbări mari. Ascultă-ți intuiția pentru că te va ajuta ce lucruri trebuie revizuite și la care trebuiei să renunți definitiv.

Provocarea constă în acceptarea acestor adevăruri și a modificărilor pe care trebuie să le faci.

 

Subiecte în articol: horoscop dragoste
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri