Jurnalul.ro Sport Sporturi Rapid București rămâne neînvinsă în Liga Campionilor la Handbal feminin

Rapid București rămâne neînvinsă în Liga Campionilor la Handbal feminin

Rapid București a terminat la egalitate cu Buducnost în deplasarea de la Podgorica scor 30 - 30, în cadrul etapei a 5-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Echipa antrenată de Carlos Viver a început bine jocul şi a condus cu 6-4, 8-6 şi 9-7, dar Buducnost a revenit după patru goluri consecutive, intrând la pauză cu un avans de trei goluri pe tabelă, 13-10.

Buducnost a fost în avantaj în marea majoritate a timpului în repriza secundă, însă Rapid a reuşit să egaleze de câteva ori, iar în final a scăpat victoria printre degete.

Pentru Rapid au înscris Marta Lopez Herrero 7 goluri, Sorina Grozav 7, Ainhoa Hernandez Serrador 5, Dorina Korsos 3, Alicia Fernandez Fraga 3, Alexandra Lacrabere 3, Eliza Buceschi 2.

Portarul Ivana Kapitanovic a încheiat cu 9 mingi apărate (32,14%), iar Diana Ciucă a parat 3.

Golurile gazdelor au fost reuşite de Milena Raicevic 12, Ivona Pavicevic 8, Matea Pletikosic 5, Ivana Godec 2, Adriana Cardoso de Castro 2, Natasa Corovic 1.

Armelle Attingre a apărat 17 aruncări (36,17%).

Giuleştencele sunt neînvinse după primele cinci etape şi acumulează 8 puncte. Rapidul este prima poziție în grupa B urmată de Metz cu 7 puncte dar cu un meci mai puțin.

Clasament
1. CS Rapid Bucureşti 8 puncte
2. Metz Handball 7
3. Gyori Audi ETO KC 6
4. Buducnost BEMAX 5
5. Team Esbjerg 4
6. Storhamar Handball Elite 4
7. Kastamonu Belediyesi GSK 2
8. Lokomotiva Zagreb 0

Subiecte în articol: rapid bucuresti Liga campionilor
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri