Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de viteză pe A2 și A1. Circulația, afectată astăzi de lucrări de întreținere

Restricții de viteză pe A2 și A1. Circulația, afectată astăzi de lucrări de întreținere

de Redacția Jurnalul    |   

Circulația rutieră pe autostrada A2 București-Constanța este restricționată vineri, în intervalul orar 10:00 – 17:00, din cauza lucrărilor de reabilitare a suprafeței de rulare. Reparații au loc și pe A1 București-Pitești, anunță Centru Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Lucrările pe A2 se desfășoară pe sensul către Capitală, pe tronsonul kilometric 159+940 de metri - 159+550 de metri, în zona localității Cernavodă, județul Constanța. Traficul se realizează doar pe prima bandă, iar viteza este limitată la 60 km/h.

De asemenea, până la ora 15:30, sunt efectuate lucrări de reparații la rigolele de scurgere la kilometrul 144 pe același tronson, ceea ce determină imobilizarea porții de taxare numărul 5 a stației de taxare Fetești și restricționarea celei de-a doua benzi pe sensul către București.

Pe autostrada A1 București-Pitești, se efectuează lucrări de reparații în zona mediană până la ora 11:00, restricționând a doua bandă pe tronsonul kilometric 68 - 69, în zona localității Găești, județul Dâmbovița.

Autoritățile recomandă șoferilor să reducă viteza în zonele de lucru și să semnalizeze intenția de schimbare a benzii, evitând opririle nejustificate pe benzile de circulație sau pe banda de urgență.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: lucrări intretinere a1 a2
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri