Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețetă de post: Detox cu ciorbă de sfeclă, lobodă și țelină

Rețetă de post: Detox cu ciorbă de sfeclă, lobodă și țelină

de Redacția Jurnalul    |   

Primăvara este aici, iar în Postul Paștelui ne putem îngriji de propriul organism folosind toate verdețurile pe care acest minunat anotimp ni le oferă.

Pentru această ciorbă avem nevoie de următoarele ingrediente:

un morcov,

o țelina medie,

o sfeclă mică,

3 fire ceapa verde,

doua fire usturoi verde,

hrean ras,

un mănunchi de lobodă verde,

un fir de leuștean,

o legătură de stevie,

o legătură de pătrunjel,

o legătură de mărar, tarhon

suc de roșii

Cum preparăm

Zarzavaturile se rad fin (pe răzătoarea mică) și se taie mărunt verdețurile și ceapa.

Toate legumele și verdețurile se pun la macerat până a doua zi într-un litru de borș proaspăt.

A doua zi se adaugă un litru de apă fiartă, răcită, roșii decojite și tăiate mărunt (sau suc de roșii), sare, piper, cimbru.

Se serveste rece sau încălzită la circa 40°.

Subiecte în articol: detox reteta de post
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri