Jurnalul.ro Timp liber Culinar Cum vă place? Ciuperci cu maioneză de post

Cum vă place? Ciuperci cu maioneză de post

de Redacția Jurnalul    |   

Salata de ciuperci cu maioneză de post este atât de ușor de pregătit încât ar fi păcat să nu o faceți cât mai curând.

Am preferat să tocăm mai fin ciupercile, astfel încât la final să avem o compoziție cât mai tartinabilă. Dar puteți să mărunțiți ciupercile și din puțin, pentru o textură mai mare. În funcție de preferințe, mai puteți adăuga și alte ierburi aromatice, pătrunjel tocat mărunt și chiar puțin cimbru.

Cumvaplace.ro:

INGREDIENTE

  • 1 conservă de ciuperci (400 g)

  • 2 caței de usturoi

  • 2 linguri de maioneză de post

  • 1 legătură de mărar

  • Ulei de măsline

  • Felii de pâine

  • Sare

  • Piper

CUM SĂ FACEȚI

  • Scurgeți ciupercile de zeamă și le tocați în blender pentru 10 secunde împreună cu usturoiul, sare și piper după gust.
  • Le răsturnați într-un castron, adăugați maioneza de post (aveți rețeta aici), mărarul tocat fin
  • Noi am mai prăjit și câteva felii de pâine într-o tigaie bine unsă cu ulei de măsline și după ce s-au răcorit le-am uns cu un strat generos de ciuperci cu maioneză de post. Poftă bună și vouă.

REȚETĂ VIDEO

ciuperci cu maioneza post

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri